långa nätter

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut.
- lars winnerbäck, melissa horn

please forgive me if I'm not always what you want.

Åh pallar inte, har dränkt mig i plugg idag. Jag längtar så efter lovet kan helt seriöst inte komma mer lägligt. Idag har jag hunnit med att vara skolan och träna. Kändes sjukt bra idag ökade vikten på nästan alla låtar(muskelgrupper). 

Idag har jag varit med om något som gör mig lite smått irriterad och jag skäms inte ett dugg för att skriva ut det på bloggen, jag står för mina åsikter och om det nu är någon som har några invändningar mot detta så visst våga gå fram till mig då. Vi bestämde för någon vecka sedan att vi skulle ha en klassfest, återigen var det "vi" som tog upp det, alla räckte upp handen och gick med på det. Idag helt plötsligt var det en annan sak då ville mer en hälften av klassen inte längre vara med. Jag kan inte låta bli att undra varför.. Jag tycker det är så in åt helvetes tråkigt att när man för en gångsskull verkligen försöker anstränga sig för att vi ska få en bättre sammanhålling så skiter man i det. Jag tycker det är dumt att komma med ursäkter och visst behöver inte folk nämna varför men helt seriöst går man in med en positiv inställning istället för att bara se allt negativt så kanske det blir roligare. Visst folk kanske inte har samma musik smak eller umgås med varandra i vanliga fall, men hallå öppna ögonen man kan komprimissa eller hur? Jag vet inte om det är så att folk har något emot mig eller resten av de som svarade ja, men jag tycker faktiskt att det är jävligt respektlöst att hålla på såhär. Vi lever i 2011 vi fyller 18, det är dags att växa upp nu.. man kanske inte tycker om alla men så är det ju men man kan inte gå runt och vara "fiender" snacka bakom varandras ryggar osv. Hur ska man då göra när man ska ut i arbetslivet? Ska man byta jobb varje gång det inte passar en?

Over n out

when the sun rises

Tjabba!

Fasiken vad fint väder det har varit idag, helt underbart! Har varit i skolan och jag är så sjukt glad, det går bra nu asså :) Sen så har jag jobbat och bara tagit det lugnt. Nu ska jag lyssnar på min bästaste spotifylista som jag gjorde för någon dag sedan. Har hittat massa nya band, de e awesome :) Imorgon blir det skola, plugg, träning och ett litet möte. Får se hur det går, hoppas på det bästa :)

PEACE

something good can work

Hej!

Ligger i min sköna säng och kollar på film. Har varit duktig och både pluggat och tränat idag. Imorgon blir det skola och jobb.

Ett ord kan betyda mer än tusen.

pack up your troubles

Hallo dudes!

Nu är klockan ställd på sommartid, så jäkla underbart. Vakande nyss av att solen sken in genom persienerna man blir ju bara glad asså. Nu kom precis Roxina in också, hon sov här igår. Hade myskväll med fina människor här hemma hos mig. Idag blir det en dag med plugg och förhoppningsvis ska jag hinna med en runda inom gymmet med.

PEACE


break it off

Hade varit kul om ni hade kunnat slänga in en kommentar då och då, ser att ni är många som läser därute ju.

PEACE

stop making a fool out of me

Det är dags att tända ljusen och sätta på filmen, alla männiksor där ute: DET ÄR DAGS FÖR FREEEEDAGSMYYYS! Blir nog en helt vit helg för mig, känns ganska skönt faktiskt.

PEACE

I need someone who need somebody now.


Friday I'm In Love







vågar inte visa de bilderna med hundra kilo idomin hahah.

Tjabba på er!

Idag har jag varit ledig, sketa najs om ni frågar mig. Har hunnit med att träna och handla lite inför imorgon då det är myskväll här hos mig. Vad som händer resten av dagen har jag inte planerat ännu, tar det som det kommer så att säga.

PEACE


i never ever want to go home.



Hejsan!

Sitter och pluggar nu... Allt detta eviga plugg snälla ge mig sommarlov! Sedan jag kom hem har jag suttit med svenskan har gjort en pakt med mig själv att jag ska göra 5 frågor idag och om jag gör de så får jag gå en stund i stan imon. Så nu är jag på min 5:te fråga det tog sådär 3 timmar att svara på 4 frågor, jiho! Aja, det är bara att göra det så man får det gjort. Ska ta mig en promenad sedan hade jag tänkt om det inte är för kallt. Sen blir det slappt ikväll, kan verkligen behövas efter en pluggdag som denna.

PEACE

no more lies



Mitt personliga horoskop för dagen..

Hej hopp!

Sitter just nu nyduschad i min säng, ska ta mig till orken att byta lakan. Mitt horoskop stämmer väl ganska bra vissa saker stämmer inte alls men det mest stämmer och som ni kan läsa där så är jag jätte stressad och turen är väl inte riktigt på min sida idag.

PEACE

like a rolling thunder chasing the wind

Hej!
Har haft en riktigt dålig dag. Inget har gått som det ska enligt mig och jag är så jävla förkyld.. palla'te och som om det inte var nog med det så märker jag att min mobil har haft det lite kul med att skicka gamla sms till folk utan att jag har skrivit, jätte kul verkligen. Tack mobilen!.. Ska nog ta mig en kopp te, tända ljus, kolla på halv åtta hos mig och sen ta en dusch. Bättre dag än så blir det inte. Nae jag är så trött på mig själv! Nu får jag Nellie (ove) felicia (sundis) Viktoria Albrektson (sundberg) ta mig i kragen och sluta vara så in åt helvetes negativ.

PEACE

my room





Myyyys, tänt en massa ljus och lyssnar på najs musik kan nästan inte bli så mycket bättre.

PEACE

gravity

Hej på er!

Sundis här, ja alla kallar mig nu mera ove sundberg. Varför kan man ju ställa sig frågan, jag antar att det är för att jag är lika lost som honom. Igår var minstsagt en händelserik dag, blev stoppad av polisen utan som helst anledning, klantade mig och ja allt sånt som bara verkar hända mig helt enkelt. Idag så har jag fikat, övningskört och det gick faktiskt ganska bra förutom då att jag glömde stanna vid stopskylten och att jag glömde bromsa innan rondellen och körde igenom den med en jävla fart. Nu så har jag suttit och fördrivit tiden med att spela gitarr för snart är det ju solsidan. Sen efter det ska jag fortsätta ta det lugnt. Slänger in lite låtar som ni kan lyssna på om ni har lust.



PEACE


indestuctible

Hej!

Hur har ni det där ute? Själv mår jag helt okej, har lite ont i halsen men det ska väl inte hindra mig. Idag så ska jag till TK tre för då blir det lite livräddning etc. Sen ikväll så ska jag förmodligen träffa mina vänner. Måste dela med mig av världens bästa spotify lista klicka här.

"so for once in my life let me get what I want, lord knows it would be the first time."

comes and goes

Den här veckan har varit ett helvete vilket resulterar i att jag är så trött idag så jag vet knappt vad jag heter. Imorgon är det äntligen helg, så underbart!

"om du aldrig provat hur kan du då vara säker"

sleeping to dream




Tänkte bara säga att våren och sommaren får gärna komma nu!

Hejsan svejsan!

Hade psykologi prov idag, gick bättre än förväntat! Slutade tidigt så nu sitter jag här och spelar gitarr och väntar på att klockan ska slå 16.45 så jag kan ta bussen till TK och köra spinning! Körde body pump igår, har nog aldrig haft såhär mycket träningsvärk i mina axlar och triseps. Som tur är så är det fint väder ute idag vilket gör en på toppen humör. Hade först tänkt ta på mig vårjackan idag men insåg att det var lite förtidigt och bytade snabbt till vinterjackan igen. Igår var jag hos tandläkaren och om en månad så får jag ta bort min tandställing! Skulle ha haft den i ett år egentligen men behövde bara ha den i 6 månader, så jävla glad!

PEACE

lost in the daydream of blue

man måste chansa för att vinna.


jag är nästan där


Måste ha denna väskan!

Hej på er!

Sitter just nu och pluggar historia, imon gäller det! Idag har jag varit riktigt duktig. Pluggade imorse sen drog jag och gymmade och sen när jag var påväg hem så såg jag hur folk gick uppför trappan för att köra spinning och jag tänkte nae nu fasen ska jag kolla om det finns plats och visst gjorde det de. Så körde järnet på spinningen också, är helt slut nu men så jäkla härligt! Ikväll är det solsidan som gäller tror nog ingen har missat det. Sen så är det städa och sova som gäller.

PEACE

I want to be your easiest hello and your hardest goodbye.

cover




tisdag

Hejsan!

Har blivit en dag med skola och plugg. Om en timme tar jag bussen till TK och kör gärnet på spinningen, ska bli så skönt!

PEACE

om allt och ingenting

Jag är så trött. jag vill sova. men klockan är bara 19.49. pallar inte.


Jon Kortajarena





Min man!


frääässht!


lördag

Hejhå!
Ligger i sängen och läser igenom lite historia. Mamma körde mig inom skolan igår så sprang snabbt in och hämtade boken. Än sålänge så har jag kommit till Amerikanska revolutionen. Herregud vad mycket vi har prov på, får fnatt! Dessutom kryper det i benen på mig, det är super fint väder ute och jag vill allt annat än att ligga här och plugga. Ska nog ta och smita ut på en promenad sen! I eftermiddag blir det en fika på stan med Karin, ska bli super mysigt. Sen så har jag lite saker jag måste visa, hann inom stan igår en snabbis och fick med mig lite saker hem. Nej, nu får jag återgå till boken min.

PEACE

I'm still learning the art



Har haft jätte mycket besökare även fast jag inte har uppdaterat, weird men kul! :)
Ligger i min säng och har gjort det sen i söndags, har nämligen fått halsfluss vilket enligt mig är det värsta man kan få. Ja, till och med värre än maginfluensa. Men nu så har jag fått pencillin och kommer förhoppningsvis vara tillbaks i skolan på måndag vilket faktiskt ska bli ganska skönt.

Har upptäckt många saker under dessa dagarna, bla. att samma avsnitt av vissa tv-program sänds två dagar i rad. Alltså vad är vittsen med det? Så jäkla tråkigt! Men, jag har också upptäckt att dem sänder En annan del av Köping och jag älskar det programet. De människorna är så jäkla sköna. Särskillt tobbe som går runt och svär hela tiden och måste ha sitt kaffe.

Idag så blir det samma schema som föregående dagar. Bara ligga i sängen tills ikväll då man ska sova. Så har det varit, man vaknar kollar på tv hela dagen sen sover. Kul liv!

Jäkla långt inlägg det blev nu. Hoppas ni slipper få halsfluss iaf!

PEACE

RSS 2.0