i'd never been alone before you came

Give me a little bit serious love
Give me a little full love
Be full of love

this is the first day if my life

knas va bra allt känns.


i see your face drop



Nu drar jag mig till after beachen, sedan blirre fest eller pianobaren med päronen och andra härliga människor! :D

PEACE

living for today


min nya frilla.


heejsan!

Livet leker, mår så sjukt bra för tillfället! Älskar min famlij, mina vänner och alla som alltid finns där för mig. Idag så har jag mamma och pappa varit i skipås eller vad de hette och ätit lunch, mycket mys på de! Sen så har jag spelat gitarr och tagit de lugnt. Ikväll så ska jag nog bara ta det lugnt, spela ännu mer gitarr och bara ha det allmänt najs.

PEACE

.

ibland önskar jag att vissa använde hjärnan.

we gonna do it all night




Vad har då hänt de senaste dagarna? Såg på bio i tisdags,  a-team sjukt bra rekomenderas verkligen! Igår så va vi lite folk hos mig och hade det trevligt. Idag så ska jag lira lite gitarr sedan ska jag jobba. Nu märkte jag att det började åska ute.. fyfan jag HATAR åska! :( 

PEACE

love the way it hurts


sjukt bra cover!



i got you on my lips

Tjaa!

Vädret sviker mig lite idag, hade förväntat mig en schtekig dag på stranden men icke. Idag ska jag åka iväg till eldsberga och hämta min gitarr hos farfar sedan så ska jag jobba en stund.

PEACE

anything they can do we can do better

ïdag tar min lillebor konfirmationen så jag ska sitta i en kyrka och svettas med en massa andra människor hade ju hellre legat på tylösand och svettats. Det här har jag iaf på mig! :)



PEACE

what would you wish for if you had one chance?

Hej hopp!

Igår åkte jag som sagt till roxina i hasslöv de bjöds på mat, mys, drycker och känslor. Jag och cassandra somande inte förrens halv fyra.. idag så tog vi bussen hem ifrån skottorp eller vad det hette till laholm för att bytra buss till halmstad och sen från österskans hem kan berätta att vi såg en hel del åkrar och landskap. Nu ska jag ta mig till jobbet och jobba ända in på små timmarna. Ha det toppen.

I won't live another day in misery, i will make the best out of the situation.

PEACE

perfect match

Idag sova, bada, jobba, tjäna 45o i dricks ;D. Imorgon städa och tjäna pengar, åka till roxina i hasslöv och grilla, sova där med cassandra.

PEACE

You turn every head but you don't see me


Sometimes, the last thing you want comes in first,
Sometimes, the frist thing you want never comes,
And I know, the waiting is all you can do,
Sometimes...


burn my body in a box

Hej hopp!

Idag har jag och min fina vän cassandra varit i stan, jag lossade lite på plånboken och köpte lite kläder som jag ska lägga upp när jag har fått hem min kamera. Förresten jag är så sjukt trött på all rea, jag hatar rea allt bara hänger huller om buller. Nu ska jag lyssna på massa deppmusik eftersom jag verkligen är på bajs humör idag..


Förresten lite musik tips City and colour, sjukt bra band!

PEACE

RSS 2.0