några utav julklapparna och inköpen
















Tjabba tjena !

Har varit hemma ett bra tag nu. Igårkväll var jag,johannes,frida,niclas och erik och bowlade. Efter det så halkade jag utanför B&B , ja jag är klantig hahah. Sedan tog vi bussen hem till Niclas och hade det skojsigt sedan somnade jag och johannes som stockar i bäddsoffan. Sen kom pappa och hämtade mig. Nu så sitter jag vid datorn och väntar på att johannes ska komma hit.


Lill julafton

Hejhopp !

Nu är klockan 15.15 och jag har fixat klart alla julklapparna tills imorgon, hur underbart är inte de? Har även hunnit fixa mig lite grann inför ikväll då jag och familjen+johannes ska hem till min faster och äta en massa mat och förhoppningsvis öppna lite paket. Har en röd rosett i håret, röda naglar och rött läppstift så nu känner jag mig riktigt julig. Ska fortsätta min dag med att lyssna på underbar musik. Förresten så börjar min blogg bli riktigt tråkig så nu på lovet ska jag försöka fixa en ny desig och ni får gärna komma med förslag om vad jag ska ta upp mer i bloggen. Outfits,shopping,musik,tankar,foto ? Jag har ingen aning så kom med förslag. :)

PEACE


magiskt !





SKRUVA UPP VOLYMEN OCH NJUT !



PEACE

Skinny Love

Har nyss pluggat känns faktiskt bra så nu kan jag lägga det åt sidan och låta Bon Iver fylla mitt rum med magi. Är även väldigt sugen på att träna men jag hinner nog inte så kanske blir en pronenad eller något.

Johannes , jag älskar dig ! <3

PEACE


By now I should've somehow realized what I gotta do .

sitter i soffan och tänker " jag måste skaffa mig ett liv! "
Ge mig hösten,vinter,våren 08/09 <3

PEACE

RSS 2.0