black and blue





hejsan!

Kom nyss hem efter ett najs afro pass, är bokstavligt talat död just nu men de var sjukt kul. Tänkte ta det lugnt ikväll och imon blir det nog en sväng inom stan.

PEACE

keep it loose, keep it tight



                                      +


                                           = 

                            TOTALLY AWESOME!


Sitter och smider planer, det kommer bli så jävla, jävla bra!

en lång mörk främling



måste vara den snyggaste bilden på oss..

Tja!

Är en dålig uppdaterare i know... Men idag så har jag och cassandra varit på bio "En lång mörk främling" eftersom vi inte hann till våra biljetter som var reserverade till himlen är oskyldigt blå, illa där. Men jag och cassandra hade sjukt kul ändå och satt och skrattade åt massa dumma saker, C - you rock! Nu ska jag sova!

PEACE 

erase me

Kom nyss hem. Idag har jag mått som jag förtjänat, åkt till lokalen och städat, varit på ikea och shoppat. Kind of dead right now! Ska lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv.


I keep on running, keep on running
And nothing works
I can't get away from you, no



vi ska åt samma håll

"sometimes you have to forget what you want to get what you deserve"


D.A.N.C.E




Heeeejhååå!

Kom nyss hem ifrån stan, köpte apa snygga smycken som jag tänkte visa imon. Just nu så sitter jag färdigfixad inför kvällen och taggar med massa musik.
PEACE

I will hold on hoping








Hejsan!

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft! Har dansat locking(?), break dance och jazz, gaaalet vad kul! Sen så åkte jag in till stan och fick med mig allt det ovanför. Alltid lika kul när man hittar lite saker. Men nu måste jag hoppa in i duschen, vi hörs senare!

PEACE

I'm not scared

Hej hopp!

Idag så har jag som alltid varit i skolan. Offrade min sovmorgon för att gå på stödmatte och försöka banka in alla kontiga formlar och delta y hit och dit. Efter det så hade vi musik och blev indelade i två grupper, min grupp ska börja komponera ihop knockin' on heavens door, känner på mig att det kommer bli toppen bra. Sen hade vi teater där vi fortsatte med att skriva ett manus och efter det naturkunskap. Sen kommer vi då till det som bara kan hända mig, jag tappade bort min mobil och jag insåg inte det förrens jagh ade väntat i bussen i en halvtimme för att åka hem. Så det var bara att springa och försöka leta upp nån med låskort och det var en jävla massa strul men tillslut så fick jag tag på min ena lärare som hade tagit hand om den, tur de!

Sen så har jag mest suttit och försökt beta av lite plugg, så hann iaf svara på några frågor på min nk tente, skönt! Men nu så orkar jag verkligen inte mer så ska bara ta det lugnt nu.

Hörs imon!

PEACE

i hate school

Hejsan!

Idag har jag varit ledig så besökte min kära farmor sedan gick jag in till stan och fick med mig lite träningskläder hem. Sen så var jag på spinning och nu sitter jag här och försöker plugga. Vet ni vad, jag tror inte jag kommer klara av nästa vecka, jag har allt detta då. Seriöst vad är det för fel på lärare varför lägger de allt veckorna innan lovet?

Matte prov
Läst ut the child called it
franska prov
Nk hemtenta.

JAG PALLAR INTE!

I'm sure you've heard it all before but you never really had a doubt




Nu drar jag och tränar, bjuder på en av mina favorti låtar så länge.

"Maybe you're gonna be the one who saves me"

.








önskar jag hade ett helt hus jag kunde inreda precis som jag ville!


you create fantasy




Hej på er!

Just nu sitter jag och kollar på top model, alltid lika kul. Idag så har jag varit i skolan sen kom cassandras pojkvän och hämtade upp henne och mig sen släpte av mig i stan. Önskar fan också att jag hade körkort eller en pojkvän som hade det (; Fick med mig en pläd/överkast med mig hem, kunde inte stå emot trotts priset. Men det blev sjukt fint i mitt rum, håller ju på att göra om lite till lite mer "romantisk" stil. Aja nu ska jag ta en kopp vanlijte.


tell me what you want to hear

Hej!

Idag har jag inte gjort så mycket, däremot gått mycket. Jag och mamma tog en lång promenad vid havet, så jäkla glad att man bor nära havet! Gick i ungefär en och en halv timme så var rätt död när jag kom hem. Sen så har jag spelat gitarr och läst lite i en bok. Nu ska jag kolla på tv och bara ta det lugnt. Så himmla mysigt att det blir mörkt fort nu tycker jag, älskar att ha massa tända ljus å sånt. :)


secrets






Sitter och kollar på film. Har ätit as god mat som pappa lagade så är seriöst proppmätt! Sen har jag lärt mig spela en ny låt på min gura, secrets med one republic najs. Nae nu måste ja fortsätta kolla så jag inte missar något.
PEACE


I am colorblind






Hellu allihopa!

Idag har jag som sagt varit i ljungby, det var en riktig liten håla men mysigt. När mamma var klar med sitt pass tog vi en latte sedan åkte vi till eurostop och kollade lite. Jag fick med mig två ljuslyktor hem och nått dekorationshjärta fint fint, håller nämligen på att göra om lite i mitt rum. Sedan så har jag bytat tv också till en vit, de e najs! Har även fått i mig årets första pepparkaka, gott! Just nu så sitter jag och lyssnar på musik och myser med lite tända ljus sen får vi se vad som händer ikväll.

PEACE



one night to be comefused

Hej hopp!

Nu har jag kollat idol och myst. Är trött som bara den så ska faktiskt sova och imon ska jag bege mig till nån håla i småland som heter ljungby. Ska vandra på stadens gator själv eftersom min mamma ska hålla pass där på något gym. Så drar med mig kameran och plånboken och hoppas på att jag kan fynda lite under tiden.

PEACE

make it last all night




"Want you to make me feel like I’m the only girl in the world
Like I’m the only one that you’ll ever love
Like I’m the only one who knows your heart
Only one…"


fools of love



Hej!

Sitter och ritar lite, vi ska nämligen skaffa oss en konsnärligskapande tröja så satt och skissade lite på vad man kunde ha för tryck, dock så är denna ju lite kladdig så får göra den lite snyggare om nu klassen tycker att vi ska ha den.

PEACE


alla människor ska behandlas lika

Idag så blev jag väldigt upprörd, eller rent av förbannad när jag besökte min morfar som bor på ett ålderdomshem. Jag tycker att personalen behandlar honom som en jävla grönsak bara för att dem ska få så lite jobb som möjligt, min morfar betalar faktiskt flera tusen i månaden för att han ska få en bra vård. Varje gång jag har kommit och hälsat på så har han legat i sängen och personalen har alltid sagt "han ligger och vilar". Under tiden brukar jag titta mig omkring för att se vart alla patienter är men det visar sig att uppehållsrummet står tomt och alla gamlingar är inne på sina rum. Jag kollar även på personalen som sitter vid ett bord och fikar, jag inser att det är ingen av dem som saknas utan alla sitter där. Alltså sitter alla ensamma på sina rum och om nått skulle hända så skulle dem nog ändå inte bry sig för att om någon skriker eller ropar så låtsas dem som om dem inte hör det. Jag tycker det är rent av skam att mina morfar ska ligga i sin säng hela dagarna när han egentligen behöver få umgås med dem andra och behöva komma ut och få syre för att rent av hålla sig vid liv och inte känna sig helt ensam. Det är förjävligt att dem näst intill varje gång har smutsiga kläder på sig och när jag kollar i min morfars "lägenhet" och drar fingrarna längs tv och andra saker så ser jag hur jäkla mycket dam som gömmer sig där. Jag öppnade även hans garderober och kollade ifall hans kläder såg någorlunda rena och hela ut. Alla hans kläder och då menar jag alla, var intryckta i garderoben, ostrykna och skrynkliga. I hans tvättkorg fanns ingenting och då undrade jag hur ofta tvättar dem hans kläder egenligen. Hans badrum var skitet det såg ut som om ingen hade städat där på minst en månad. Det värsta av allt är att mina morfar betalar över 9000:- i månaden för att bo på detta hemmet. Jag tycker det är så jävla sjukt hur människor i dagens samhälle behandlar dem gamla, det är faktiskt dem som har byggt upp vårt samhälle till hur det ser ut idag, det minsta dem förtännar är att få vettiga sista år efter att ha slitit under alla år med att försörja sin familj och dylikt. Om jag ser att dem sitter ner nästa gång jag kommer dit och att min morfar ligger i sin säng så kommer jag fråga dem hur de egentligen behandlar deras patienter, våra släktingar. För om jag hade vetat all sanning så hade jag nog hellre valt att ta hand om honom själv, för att jag tycker att alla äldre människor förtjänar att leva sina sista år så bra det bara går!




you got your head among the clouds and you will never be free

"If you don´t feel the way I do it don´t matter
cause, I´ll never know how you feel
but if you do then sure I´d be flattered
in my mind it´s all different anyhow"

Oh girl, why do you waste your time.. you know he aint right

Hej min blogg är tråkig men jag har så galet mycket i skolan. Hörs imon då ska jag lägga ut lite nya bilder så håll utkik ;)

They tell me let go
He is not the one
I thought I saw your potential
Guess thats what made me dumb
He don't want it
Not like you want it

i rember every word you said






Tjabbbaaa!

Vaknade kan inte äta nått pga av min jävla tandställning, tack och lov att jag inte ska ha den så länge och jag är jäkligt glad över att jag valde vita stenar som inte sysns! Men just nu så lever jag på ipren. Idag så funderar jag att dra mig till stan eller eurostop och bränna lite pengar. Igår var jag i stan med mamma köpte dem två lådorna ovanför som jag ska ha mina skycken i. Som ni ser så var mitt andra smyckeskrin lite väl trasigt + fullt av skit.

PEACE

"Du är så breathtaking jävla vacker!"

jag vägrar att inse att du sviker mig alltid

hallu!

Först åkte jag till frisören och nu är jag blond igen! Sen åkte jag till skolan även fast jag inte hade några lektioner för att försöka få klart mitt arbete som ska vara inlämmnat imon, tror ni jag blev klar? Nae självklart inte.. så nu måste jag åka till skolan jätte tidigt imon och skriva klart skiten. Men nu orkar jag verkligen inte bry mig så ska åka och sola.

PEACE


keep on walking

"Don't mind if you treat me bad again, I don't care anymore
Life's too short to make trouble out of small things"






I'm colorblind

Tjaa!

Nu kan jag stryka ännu en sak ifrån min lista labbrapporten är inlämmnad, gött! Efter skolan så jobbade jag, så jälva död just nu. Känner att jag typ är sönder stressad av allt som händer runt omkring mig, har svårt och sova vilket är jäkligt jobbigt. Just nu sitter jag och lyssnar på Daniel Adams-rays - gubben i låndan, rätt bra låt faktiskt. Förresten svar till dig som frågade om jag skriver mina kursiva texter själv, skriver rätt många själv men de andra kommer typ från är låttexter och citat ;)


PEACE



"Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks, för dig ska jag göra det tusen gånger om"

rise and shine



söndag är rätt fina ändå, man går runt i slappa kläder hela dagen och gör typ ingenting.


F**K YOU!

Haha så jävla najs låt!

it's a match made in heaven

Heey dudes!

Är sjukt jävla trött, gick och la mig lite för sent asså pga att en viss liten roxina var min personliga rådgivare, du faen för skön asså hahah! ;D Nu så har jag gjort klart mitt äckliga svenskaarbete fyfan skolan tar typ död på mig. Detta har jag framför mig:

- Naturkunskaps inlämmning
- Göra en powerpoint, skaffa fram fakta, redovisa
- Svenska/hitoria prov
- Skriva en labbrapport
- Matte prov
- Hemtenta i naturkunskap
- Läsa ut en roman på engelska
KILL ME!

så idag har jag en pluggdag så ska skriva klart alla mina inklämmingar och arbeten. Sen ska jag fasen unna mig lite träning.

PEACE




jag vet vem jag är när jag är hos dig

Tjaaa!

Har just kollat klart på en film. Ska sova fast jag vill inte sova men jag gör det ändå.(det där lät dumt?!)


"vill andas din luft, känna ditt bultande hjärta, veta att du är skälet till min exictens"

you are the only good thing that i have ever known

Matisyahu – We Will Walk


seen it all before




hey!

Min dag har varit förjälva bra, först ringde jag frisören och fick ny tid på onsdag, sen åkte jag in till stan emd karin åt lunch på fribergs sen efter vi hade kollat i en massa affärer gick vi till rotorpsgården och drack apa gott kaffe. Min fina vän bjöd mig på allt eftersom de var hennes födelsedagspresent till mig, tack! Nu så sitter jag och lyssnar på musik, som vanligt ;) Och ikväll så ska jag antaglien vara hemma, asså seriöst var dött det är nu är typ aldrig några fester längre, folk går typ i ide när det är höst, bara jag som vill festa hela tiden haha! Aja hör senare!

PEACe

we gonna light it up like it's dynamite


Shoppingen:









resultatet av mitt hår, inte bästa bilden kanske men men.


Tjabba!

Imon ska jag och karin luncha i stan sedan blir det kanske lite shopping mm. Kanske till och med lyckas trycka in ett träningspass. Nu ska jag sova mår illa, känns som jag ska spy icke bra så hoppas verkligen jag mår bättre imon!

PEACE

" no one's laughs at god when they see the one they love hand in hand with someone else and they hope that they are misstaken"


so sick








en liten hemlig talang jag har är flätor, haha ;D

jag vet vem jag är när jag är hos dig

Tjabba!

Idag så har jag färgat håret, blev brun istället för blond.. ? Sen hade jag dans och sen blev det caféhäng och shopping med min fina vän fanny. Lägger upp shoppingen senare (:

PEACE

"And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once.."
 

RSS 2.0