hejdå



Hej kära vänner!

Nu åker jag och dansa, är på super humör idag och det gillas !!


Svar på frågestunden!

Vad känner du för Roxina? :$

Hon är en glad och rolig prick som förgyller många av mina dagar ! :D

Gillar du sniglar?

Absolut inte, dem är slamiga och riktigt äckliga!!!

Har du snopp eller snippa?

Haha, jag är ju tjej så tror du vet svaret. ;)

Gillar du stora rumpor?

Jag spanar inte in rumpor.

Vad är det pinsamaste du gjort?

När min tröja började brinna på spinning.

Hur cool är cassandra egentligen? är inte hon typ coolast ever liksom?

Asså Cassandra är ju liksom bara för cool, jag trort inte jag känner någon som är coolare än henne faktiskt!!

Brukar du lukta på dina fisar?

Haha näää !!

vill du vara singel eller i ett förhållande under sommaren? ;)

Jag vill vara singel. Jag ska leva livet fullt ut och jag tror inte det är möjligt med en pojkvänn.

hur galen kommer din sommar bli i en skala mellan 1-10?

10! Det kan inte bli annat en än galen sommar när man har en galna vän Cassandra i sitt sällskap!!

Valborg är ... ÖVERSKATTAT!!

Jag läste i metro idag att valborg är många ungdomars alkoholdebut och att många ungdomar har planerat att dricka. Helt seriöst valborg är väl inte mer supar helg en någon annan? Jag tycker valborg är överskattat, i lilla skit Halmstad så händer det såklart typ ingenting. Vem pallar liksom dra typ till Hylte osv? Inte jag iaf.  Jag och cassandra ska iaf ha kul i vilket fall som helst det spelar ingen roll om de blir hemma eller inte, har man kul sällskap så kan man ha förjävla skoj ändå !!

 PEACE


godnatt !!



Nu går jag och ipoden och lägger oss.

PEACE


:)

Herregud va fega ni är, komigen ställ lite frågor nu ! Somsagt det finns inga dumma frågor bara dumma svar ;)

.

Hejsan hoppsan!

Just nu sitter jag utanför mitt klassrum, har precis haft nationellt prov i engelska. Det var nästan för lätt men jag tror att det gick bra iaf. Nu har jag håltimme till tio i två.... alltså ca fem timmar -.-

PEACE

Frågestund

Fick nyss en kommentar där någon önskade om att jag skulle ha en frågestund så wtf, kör på. Fråga vad ni vill, inga frågor är dumma! :D

PEACE

Du ser ut som en gammal gubbe som inte har något hår som får ta från den "rika" sidan och ge till den "fattiga", mamma.



En gammal goding. Navid modiri och gudarna är ett band som jag har lyssnat på sen 2007. Kommer ihåg när jag hade hängslebyxor, otroligt mycket sidbena och en rödrosett i håret och skulle gå och kolla på dem i en park med matilda . De va tider de!



PEACE

Jag borde heta Nellie klantigt, slarvig, glömsk, Albrektson!

Asså gissa vart armbanden låg, i mina spiningskor! x) Vem lägger sina armband i ett par spiningskor liksom?! När jag tänker efter så kommer jag ihåg att jag tänkte "Jag lägger dem här, då glömmer jag dem inte", haha jag e pinsamt glömsk!! Till städningen jag tog tummen ur r*ven och fortsatte nu e det rent och fint. Förresten måste skryta lite fick mvg på min novell, ibland är man bara för bra för att vara sann!

FÖRE:

 





EFTER:








PEACE


Städa?.. Näääh, jag ska bara läsa lite bloggar !

Mitt rum ser ut som en bomb! Jag började städa för en halvtimme sedan men kände att datan lockade lite mer. Nu ska jag försöka fortsätta om ni vill veta. Förresten så får jag panik har slarvt bort min mammas armband och jag är så glömsk att jag inte kommer ihåg var t jag har lagt dem.... Jaja får hoppas på att jag hittar dem.

PEACE

mums

Tjaaa!!
Sitter just nu i min säng lite halv äcklig efter att ha vait ute och gått i en och en halv timme. Kollar på Arn och vem ser man är med där då ? Jo, min och cassandras gemensamma pojkvän Joel Kinnaman. Han är verkligen To die for , så sjuk snygg,het och ALLT!!


onödigt inlägg

Nämen tja typ!!
Jag e så sjukt trött och orkar inte ens anstränga mig för att gå 3 meter till sängen ... ILLA! Imorgon väntar skola sedan jobb och träning.

PEACE

träännaaa

Träning är en stor del utav mitt liv och jag älskar att träna, men jag har svårt att hitta mina rutiner vad det gäller träning. Alltså vilka dagar jag ska träna och vad för något. Så därför har jag suttit och gjort upp ett schema för att jag ska få ut så mycket som möjligt ut så mycket som möjligt. För det första så e det viktigt att ha vilodagar eftersom det är då som kroppen återhämtar sig och musklerna får chans till att slappna av och bli redo för nästa pass. Men det är också viktigt att man får rutiner så att kroppen har chans att ställa in sig och sedan är det viktigt att man ändrar träningen efter ca 3 månader eftersom kroppen då har vant sig och man behöver utmana den för att få resultat/ bibehålla det man har uppnått. Såhär ser mitt schema ut :

Måndag : Gymma (har fått ett specialpass utav en personligtränare som ska vara anpassat för mig)
Tisdag: vila/aktiv vila ( promenad/core)
Onsdag: Spinning intervall
Torsdag: vila/aktiv vila (Body Pump/ Core/promenad)
Fredag: Core, Funk´n Dance
Lördag: vila
Söndag: Body Pump

PEACE

trött

Hade det ganska trevligt igår, gick och la mig halv fyra så är något trött idag. Nu ska jag gå ut sätta mig i solstolen och njuta av det fina vädret.

PEACE


home, sweet home







( liten delav mitt hus )



Tjaaa!
Har varit full rulle här hemma idag. Jag och mamma har fixat inför kvällen med dukning, bakning,städning och helt enkelt allt annat som ska vara iordning. Ska snart hoppa in i duschen och fixa till mig.

PEACE

say goodnight and go



Heejsan hoppsan !
Det där med att gå och lägga sig tidigt sprack visst lite grann. Har istället varit helt inne i Den sista samurajen som gick på TV:n, så sjukt bra! Verkligen något att rekomendera för dem som inte har sett den. Det fälldes faktsikt en och annan tår. Nu ska jag tvätta bort mitt smink och krypa ner i min stora feta säg.

PEACE

ett stycke bra musik



Heejsan allihopa!
Jag är typ sjuk så stannade hemma ifrån skolan idag. Har haft super ont i halsen och näsan har runnit hela tiden. Dagen har spenderats med min under bara mamma vi har varit ute på lite äventyr. Just nu så sitter jag och pillar lite med bloggdesingen och lyssnar på musik och det är väl det ända som jag kan förvänta mig av den här kvällen. Imorgon så ska det bli en överraskningsfest hemma hos oss för en som fyller 70 så ska lägga mig tidigt idag så jag kan hjälpa mamma med allt som ska förberedas.
PEACE

NÄÄÄÄÄÄÄJ !




Aj! Jag har så sjukt ont i min hals och det kommer verkligen så olägligt. Jag har varken ork eller tid med att vara sjuk nu, JAG VILL TRÄNA! Ska duscha och bädda ner mig i sängen. Imorgon väntar skolan och matteprov efter det ska jag och mamma ut på en liten tripp.

PEACE

finally !

Japp nu är novellen klar, är faktiskt så sjukt jäkvla skönt! Håller på att ladda upp med sallad inför träningen. Ska köra stenhårt i gymmet idag!

PEACE

the magic of the piano

Om ni någon gång skulle vilja få mig att gråta så kan ni alltid sätta på den här låten

so much going on it gets hard to breath

Fy vad jag mår dåligt.. Har stressat hela dagen vilket innebär att jag har haft väldigt ont i magen. Sen gör det inte saken mycket bättre när männsikor beter sig som om man inte existerade, jag förstår inte vad jag har gjort för fel. Sen är jag stressad över att jag ska lämmna in en novell på torsdag som jag har börjat skriva men har fått hjärnsläpp i hur jag ska fortsätta, men men jag får sitta hela dagen imorgon och klura. Nu ska jag gräva ner mig i min säng med en kopp te, lyssnar på musik och tycka synd om mig själv!

PEACE


.

Jag blir fullkommligt galen, varför ska alla ha "myskväll"? Jag får helt enkelt sitta hemma med min föräldrar, sååååååååååå kul!

i've been flying high all night



Hej hopp min kära vänner!

Jag är återigen på toppen humör så himmlans härligt! Dagen har bestått utav skola och sedan handla med mamma, ikväll så ska jag och min fina vän cassandra träffas. Som vanligt så ska vi ha väldans kul vad som än händer, antingen blir det shake some ass eller så blir det chill på min balkong om de inte är för kallt eller nått annat man vet aldrig. Förresten asså jag måste har hjälp, vad vill ni att jag ska skriva om, vad tycker ni är kul att veta, musik tips, outfits ?


går på solenergi !

Hejsan allihopa!
Typ imponerad att så många faktiskt fortsätter läsa min blogg även fast jag är så dålig på att uppdatera. En av anledningarna är att jag tycker att jag har så ful design så jag har ingen lust och jag har haft så tråkiga outfits att jag har velat stäng in mig i ett rum. Men nu är det vår och tid för alla härliga vårkläder och det kan ju inte bli mycket bättre när vädret är så bra också. Man kan ju inte bli annat än glad. Idag så har jag iaf varit ledig ifrån skolan och vad händer då jo såklart så får jag tandläkar tid, typiskt. Men det gick iaf bra förutom att jag för första gången i hela mitt liv fick skrapa tandsten och tandläkaren sa att det här kan kännas lite och jag tänkte men de här är lugnt men fy i h*lvete vad ont de gjorde trodde hon skulle rycka av min tänder och typ dra sönder mitt tandkött! Efter det fick jag iaf polera mina tänder och sånt skit så nu är de blanka och fina. Sedan drog jag till min älskade farmor som bjöd på as goda frallor, hon är verkligen snällast i världen vi snackade typ om allt ifrån himmel till jord. Sedan tog jag bussen hem och nu sitter jag här och rensar min dator + ipod på musik eftersom min ipod är överfull -.- . Och nu mina damer och herrar så ska jag vara väldigt snäll och bjuda på lite outfitbilder så enjoy.





till detta vita converse ! :)

PEACE

SP09K <3

PÅ LÖRDAG; PÅ LÖRDAG, PÅ LÖRDAG!

turn on some music and i will bring it

Skit att man ska gå och bli sjuk såhär dagen innan påskafton, kraxar som en kråka. Typiskt är det också att jag har behov av att dansa. Kikar runt efter ett par nya dansskor och vips så hittade jag dem. Nu ska jag ta en powernap och försöka bli frisk.


RSS 2.0