Jag är sämst !

Hejsan !

Jag är seg, segare , segast på att uppdatera. Igår spenderades kvällen hemma hos Bill , med klasssen . Vi hade klassfest , mycket kul 9D är bara så GRYMMA ! Outfit bild kommer senare. Idag så har jag varit i stan skulle köpa en ny skolavslutningsklänning , men halmstad suger hittade absolut ingenting och då var jag i seriöst alla affärer som finns. Fast jag köpte en tröja , kommer bild på det med. Ikväll så ska jag kolla film med johannes och sedan ska vi kanske till cassandra. Förresten idag är det robinsson final , det får man inte missa. Nu ska jag fixa mig lite. Farmor är här så vi ska snart äta.
Ha det braaoo !

PEACE


låt mig va jag pluggar !

Herre min gudfar ! Jag är helt slut , har pluggat konstant hela dagen . Men ska jag ta mig en behövlg paus. Är klar med svenska arbetet nu , bara lite små saker som ska renskrivas . Sedan har jag gjort klart första delen utav so arbetet. GÖTT !  Så nu ska jag försöka vara lite glad ist för att skälla på alla.Förresten jag har typ sträckt mig i halsen , hur är det möjligt ? Sjuuuukt ont gör det iaf. Nu ska jag äta lite mat sedan ska jag försöka ta mig ut på en fotorunda. Får se om min vän karin vill följa med. Ha det sjukt bra !



Skriven om Estoniakatastrofen på so:n , hatar plugg ! !

/ nellie

Söndag




Min kusin spelar dragspel



Min mamma (:



Min bror (:










Nämen tjena !

Söndag idag. Tråkigt värre. Jag har varit superdålig på att uppdatera men det beror på att jag knappt har varit hemma. Idag så ska jag träna spinning vid halv tre , fast om det blir fint väder så springer jag nog istället. Det blev bara en bra bild ifrån min kusinsspelning pga av dåligt ljus och sånt , la även upp lite bilder på shopping och familjen. Nu ska jag kolla tv. Ha de kung !

PEACE

Torsdag

Tjosan !

Vi är lediga ifrån skolan idag så sjukt skönt. På schemat står solning eftersom de är fint väder ute. Ska ringa fanny sedan och se vad hon hittar på. Igår var jag i gbg , först på ikea och sedan på kulturhuset.Min kusin var hur duktig som helst hon spelar dragspel, trummor och sjunger. Förresten ni måste besöka deras myspace sida. Hade kameran med mig men batteriet tog slut så bilderna kommer nog upp lite senare. Nä sola varre !

PEACE


@skolan

Hejsan !

Sitter i datasalen. Håller på att skriva arbete om Estonia katastrofen. Förresten idag så åker jag till gbg för att kolla min kusins slutproduktion med hennes musikskola. Ska bli skoj , kanske hinner in till stan en liten stund då vet vi vilken butik som gäller , MONKI ! Jag är kär i deras sommarkollektion.

PEACE


tisdag

Hejsan !

Igår var jag hos cassandra hela kvällen vi hade det skoj , hon åkte ju nämligen till Frankrike idag så vi fick ta förväl av våran lilla plöna :'(
Vi kollade också film med simon,victor och johannes. Alla ville se saw egentligen , men fanny och cassandra bestämde att vi skulle se på yes man så det gjorde vi. Därför har jag haft låten jumper med third eyed bird på huvdet hela dagen.
Förresten så fick jag MVG i musik idag , så sjukt glad jag blev det trodde jag seriöst aldrig. Olle är bäst , haha ! När jag kom hem från skolan var jag sjukt trött somnade i min säng och vaknade en och en halv timme senare, gött ! Sedan så har jag inte gjort så mycket mer idag än att varit ute en sväng. Nu ska jag kolla lite på tv.

PEACE !

!


Måndag

Hejsan allihopa !

Skolan idag gick ganska fort. På idrotten skulle jag och cassandra försöka oss på någon form av skateborad kan ju säga att det gick åt helvete , haha ! Efter skolan fick jag åka direkt till gymmet , barngrupp iag såklart. Vid fem så åkte jag hem till cassandra och här är jag fortfarande. Vi har varit på och köpt glass innan , mums ! Ikväll så blir det filmtittande med lite folk .Simma lugnt !

PEACE

Jag har ridit !

Hejsan !

Nu har jag varit hemma en liten stund. Har varit med fanny hela dagens som ni redan vet. Vi åkte hem till fanny för att jag skulle rida på cola , kan säga att det gick ju bättre än jag förväntat mig jag galopperade, travade och skryttade ! :O
Sedan åt vi pizza där och sånt. Efter det körde fanny mig hem. Nu måste jag duscha sedan ska jag kolla runt på lite bloggar. Man får ju inte missa något.
Här kommer lite bilder med :







Fanny sover , haha inrullad som en puppa i ett hörn som hon sa . xD

PEACE !

Svar på frågorna !

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN :

Vad händer ikväll ?

IKväll ska jag träffa en massa folk och ha det najs. Cassandra tönten kan inte vara med :(<3

Vad heter din granne och varför är hon så snygg ?

Hahaha min granne heter Karin och hon är helt enkelt född sådan .

Vad är din favoritglass ?

Ingen aning !

Vad jobbar din mamma som ?

Min mamma jobbar på ett gym ( traningskompaniet ).som instruktör och kostrådgivare.

Varför tog det slut mellan dig och andres ?

Jag hade inte några känslor kvar för honom och sedan skulle han flytta.

Är du singel ?

Japp , än så länge så (:


just nu..

så håller fanny på att somna i min säng och jag sitter och lyssnar på musik. Om hon somnar har jag tänkt att väcka henne med kissies gälla röst , låter inte det som en bra idé ?
Dagen har bestått av att sola en stund äta pannkakor med fanny och bara slappa. Ikväll har jag ingen aning vad som händer men något lär det väl bli. Förresten så älskar jag att det kommer felr besökare men , kan ni inte kommentera lite på min frågestund ? (a) Förresten ska jag bli flitigare på att lägga upp bilder har faktiskt tagit en del idag.

PEACE


Lördag

Tjoballa bacon ! som paulina brukar säga.

Glöm inte ställa fler frågor !!
Idag är det söndag. Trååkigt , men det blr vad man gör det till i guess. Just nu sitter jag och väntar på fanny vi ska sola sedan ska jag rida på cola. Hahaha man kan ju undra hur det kommer att gå. Igår var vi hemma hos naomi och kollade melodifestivalen det var skojs , sedan när vi skulle hem igenom skogen så var det inte lika roligt , fyy va läskigt!
Nää nu måste jag slta för jag kollar robinsson reprisen.
Ha det najs så får ni gårdagens outfit å så med sedan.

PEACE

FRÅGESTUND PÅ G !

Nu kör vi frågestund ni får tills imorgon kväll på er! Så varsågoda ställ hur många frågor ni vill om vad ni vill ! :D

PEACE

Lördag

Halli hallå !

Lördag idag . Igår blev det en mycket mysig kväll hemma hos mig ,Fanny och Cassandra kom hit vi snackade en hel del och åt glass. Ni är bara så sjukt bra , verkligen de bästa vännerna som man kan ha! Idag så cyklade jag och Cassandra till TK. Vi tränade functional moves , måste säga att det var väldigt tråkigt pass idag men jag och cass cyklade ju ändå trorts allt. :)
Nu så gör jag ingenting hade ju tänkt att sola idag men nej nej det är molningt ! Det gillar vi INTE. Dagens/kvällensplaner vet jag inte ännu men ska nog träffa mina underbara vänner iaf. Förresten så ska jag lägga upp tröjorna här med men gör det sedan. Nu ska jag gå och duscha och sånt. Ha det toppen bra.

PEACE

( 26 dagar kvar till skolavslutningen )


Fredag !

Ja idag är det fredag och igår var det stressigt så då hann jag verkligen inte med att blogga , to bad ! Jag var först i skolan första lektionen hade vi färganalys. Det var väldigt intressant synd att det blev en rödårig tjej som blev vald , kan ju inte relatera till det på något sätt haha fanny jag och cassandra höll på att bli utslängda ett tag . Efter det så tränade jag spinning sedan fick jag skynda mig hem och fixa mig. Sedan fick jag ta bussen in till stan för jag,cassandra,fanny,simon,paulina,victor och david skulle se änglar och demoner. Sjuuuukt bra film , verkligen alla måste se den !
Efter det så kom mamma och hämtade mig.

Idag så var det såklart skola , och det är var inte vilken dag somhelst. Jag skulle sjunga inför hela skolan! (!!!!) Förstår ni hur nervös jag var eller ? Men det gick faktiskt helt okej Olle tyckte iaf att jag var duktigt ihan sa att jag hade en speciell klang och skulle sattsa på det ,hahah. Idag har jag även varit i stan köpte två tröjer och lite annat lägger upp bilder sen. Ikväll så ska jag träffa cassandra vet inte riktigt vad vi hittar på men nått blir det väl.

PEACE

Onsdag

Tjosan !

Sitter just nu och kollar på Room Service , idag är det timbuktu som inreder spännande , hahah ! Dagen har varit relativt lugn har haft fysikprov och nu så är det inga prov kvar , hur skönt är inte det ?
Förresten så är det bara 30 dagar kvar till skolavslutning , jag längtar. Efter skolan cyklade jag och fanny hem till paulina för att hämta fannys cykel. Efter det åkte vi hem till mig så jag kunde hämta en jacka. Sedan åkte vi och mötte johannes så cyklade vi in till stan. Det blev shoppning för johannes del , jag och fanny fick vara smakråd. :)
De skulle träna spinning vid kvart över fem så vi cyklade ner til TK där jag fick vänta en timme eftersom jag skulle ha möte. Det gick bra. Så nu sitter jag här och tar det lugnt.
Ska dra .

PEACE

Tisdagens planer

Hejsan hoppsan !

Idag är det tisdag , jag gillar faktiskt tisdagar fast om man bort ser ifrån skolan då.Idag hade vi föredrag i engelskan herregud vad jag blev nervös kan inte fatta att man blir nervös inför en klass som man har gått tsm med i 4 år men så är det iaf. När jag kom hem satte jag mig direkt och började plugga fysiken. Det känns jätte bra tills imorgon så har lagt det lite år sidan nu.
 Min lillebror fick sig ett gortt skratt innan när jag skulle hämta telefonen. Jag sprang och tog telefonen och när jag kom tbx och satte mig ner igen så hade jag trampat på en skalbagge, lagom mysigt va? Haha det är verkligen typiskt mig. Nu har jag även hunnit med att rensa min garderob kan ju säga att den var inte nådigt stökig. Så nu blir nog mamma glad kan ju säga att hon brukar tjata ganska ofta om den där garderoben. Ni får lite bilder sedan på resultatet och dagens outfit. Har nämligen kablen där nere och jag orkar inte gå ner och hämta den nu.
Om en stund ska jag börja göra mig iordning för idag blir det core och areobic dance , mycket kul!
Imorgon så blir det stan med fanny .Jaha ni får ha det toppen bra så ska jag gå och byta om sålänge .

PEACE

på topp !

Nämen hallå !

Igår var jag bara hemma blev  en myskväll med familjen och massa utav tv tittande. Såg bla. Robinsson och Da Vinci koden gud vad bra den filmen är. Nu måste jag bara gå och se Änglar & Demoner. Idag så har jag fixat lite ute i trädgåren,solat,bakat rabarerpaj och sprungit. Så nu ska jag kolla wipeout och äta paj, mumsigt ! Imon är det back to school, hur tråkigt är inte det? Då börjar även min nya barngrupp , det ska bli kul. Sedan är det inläming utav engelskan och på onsdag är det fysikprov i  atom & kärnfysik. Förresten jag lovade att lägga upp bilder på mina bikinisar så här kommer dem.






Peace


Lördag morgon!

Tjabba tjena hallå!

Blev lite chillfest hemma hos paulina igår, tack för allting! Vi hade verkligen super skoj. Hoppas att ni också hade det bra. Nu ska jag göra mig iording och packa lite saker. Ska till morfar som fyller 86 år idag ,  grattis! Efter det ska jag ha avslutning för min barngrupp , ska bli kul. Förresten igår så kom min mamma med en överaskning till mig , fick en bikini jätte söt ska lägga upp bild på det sedan.
Kvällens planer är förmodligen Robinsson och träffa C o F.
Förresten ser ut att bli lovande väder idag, tummen upp för det !
Nu ska jag dra mig , ha det bäst !

PEACE / nellie

090608 - Fredag

Nä nu får jag skärpa mig! Det här har absolut gått över gränsen , nu får jag ta tag i blogggandet. Har flera stycken som har klagat på mig. Skäms faktist lite.
Idag har jag varit i skolan som vanligt det vill säga. Hade so-provet idag och det gick faktiskt väldigt bra. Puuh nu är det bara fysikprov,engelska bokrecenssionen, svenska arbetet och so-arbetet kvar. Eller har jag glömt något?
Jaja känns iaf att det är påväg emot sitt slut. Förresten så håller jag C och F på att ordna en lisebergsresa. Jag blir så sjukt frustrerad över folk som klagar utan att ha någon som helst fakta innan de vet vad de änns snackar om! (Förstår ni vad jag menar) Om ni inte vill med , ja då har ni ett val. Så nu har jag fått ur mig det. Mina träningsskor står i garderoben och väntar på mig idag blir det core och spinning. Gött att svettas! Ikväll vet jag inte än vad som händer men C ska iaf fira sin födelsedag med sin farfar och så. Kanske blir hemma eller så får jag och fanny hitta på något.
Jaha nu ska jag kolla lite bloggar och hemsidor så får alla läsare ha det toppen bra sålänge !

PEACE !


Back on track

Har somsagt varit sjuk , det blir inte mycket bloggande då. Har inte gjort speciellt mycket under tiden jag inte har bloggat utan har mest legat som ett kollo i soffan. Men nu så ska det bloggas! På onsdag nalkas det SO-prov gissa om jag är stressad har inte haft boken hemma så hoppas jag kan få flytta provet annars kommer det gå riktigt dåligt för mig. Inte nog med det har även missat i svenska då vi har börjat med ett lyrikarbete .( man undrar om evelyn tycker det är kul att plåga oss)
Så min dag består till 100% av att plugga , nu kan man inte mer än längta till skolavslutningen! Hoppas att ni får något roligare än mig idag. Hade först tänkt att ta en tripp in till stan men märkte att klocken redan var fem och en timme är ingen idé. Mamma håller på att laga mat så ska försöka få ner lite pasta och köttfärsås sedan.

Ha det toppen!
PEACE

RSS 2.0