hang with me

geez, you're something to see.

let me guide you

För alla er musiktokiga där ute så har jag gjort en lista med bara acoustic musik.

.

Hej på er!

Igår var jag i Rydöbruk på 18års fest! Var en galen och rolig kväll/natt. Så nu är jag helt high on life!
PEACE

pain

Har sådär fruktansvärt ont överallt som man kan ha ibland. Fast jag vet inte varför. Kanske, är det för att jag konstant känner efter så himla mycket. Efter sådant som man egentligen inte borde, har liksom ont på ett abstrakt sätt, det gå inte att ta på men det finns där någonstans. Kanske rinner det i mina ådror kanske inte. Vad vet jag.


true

Hellu på er!

Idag så har jag hunnit träffa karin, fixa massa inför imon, lagat mat och bakat kladdkaka. Just nu sitter jag och kollar igenom min garderob för att se om jag kan fixa ihop något till imorgon, då ska jag nämligen på 18 års fest. Nu är det bara en sak som saknas och det är ett par skor. Ska nog se om jag hinner fixa det imon. Annars så har min dag inte varit mer händelserik än så eller jo, jag har insett hur många idioter och desperata jävlar som finns i denna världen.

PEACE


låter bläcket flöda och fyller tomma ark


Min mage är full av små, små fjärilar som rusar runt i kroppen och tvingar fram ett leende gång på gång på gång. Livet är fantastiskt och oförutsägbart.


Idag ligger världen för mina fötter. Natten i dina armar påminde mig om allt världens ljuvliga. Du har visat mig dina kyligaste sidor och det gör att jag uppskattar dina varma desto mer. Någonting har hänt mellan oss, blivit helare, lugnare. Jag vilar lugnt i detta.
Jag ska äntligen få det jag önskat. En ärlig chans. Det finns inga löften om hur länge, kanske inte tills döden skiljer oss åt. Men en ärlig chans att få älska tills kärleken tar slut, inte tills omvärlden gjort det allt för svårt. Jag bryr mig bara om att mitt hjärta ständigt talar, längtar, sjunger efter dig.
Att varje minut med dig är så, så värdefull.
Vissa saker är svåra att höra. Men jag tänker inte vara rädd. Jag tänker hålla fast vid kärlek, förtröstan. Inte sjunka till rädsla och panik. Jag tänker inte livet utan dig. Jag tänker kärleken till dig.

Men visst ångrar jag. Att jag inte tagit vara på tiden och nuet. Att jag mått så dåligt att jag inte kunnat njuta av det vi haft. Det känns så otroligt orättvist, ett sådant slöseri. När jag nu gjort vad som helst för en minut, en sekund i dina armar. Att få viska i ditt öra, allt vad jag känner.

Fast jag tänker inte bäva. Inte fega ur. Jag bryr mig inte om vad du svarar - jag säger åt dig att jag älskar dig, att jag saknar dig. Min känsla är oberoende av din. Jag har inte hängt ut mig för att jag är ärlig, jag har varit modig och sann mot mig själv.

Tårarna jag gråter när vi lägger på är sorg, inte rädsla. Jag är inte rädd för att sörja dig. Jag är bara ledsen för att rädsla har drivit oss isär. Jag är ledsen för att jag inte tagit vara på det vi haft, att jag inte kunnat visa dig kärlek.

Kärleken är god, även när den gör ont.
Rädslan är ond, även när den är som tillgängligast och lättast att ta till.

Din tystnad, din frånvaro. Så talande. Jag håller andan, vågar inte andas ut, vågar inte ens andas in. När jag vrider om nyckeln i dörren full av förhoppningar och när jag måste inse att det inte finns någonting av dig kvar. Ingenting som skulle kunna tyda på att du kommer tillbaka.

Jag försöker gråta men tårarna är slut, kudden är mascaratäckt, jag är slut sedan länge. Jag har tappat gnistan sedan länge. Jag gör det jag måste för att jag någonstans bland mina papper har en lapp från mig själv som säger "glöm inte mig när det blir mörkt". Att veta en sak och känna en annan.

Jag saknar dig otroligt men mest saknar jag mig själv.

Jag ringer inte till någon. Jag tar inte någon katt i famnen. Jag söker ingen hjälp eller lindring. Jag sliter mitt hår och försöker gråta en gång till. Jag ber tysta böner om att allt snart ska vara över, att solen, livet ska komma åter.

Den hopplöshet jag känner, den maktlöshet det ger, den meningslöshet och tomhet. Den har jag inga ord för.


bloglovin

Nu kan ni följa mig med bloglovin. Finns en ikon om ni kollar till vänster på sidan under runtan där det står sök.

waiting outside the lines



Hej!

Igår var jag på bio med klassen. Vi såg Love and other drugs, faktiskt väldigt mysig och bra film! Idag har jag varit i skolan sen åkte jag direkt till TK för att försöka komma en bit på mitt danssolo vilket gick väldigt bra! Efter det tog jag en sväng inom stan med mamma, fick med mig en vårig tröja hem. :)

Nu ska jag ta och spela gitarr, det är så jääävla kul spelar nog varje dag nu hahah! Ha de toppen!

.

Jag är för snäll, blir för snäll för mitt eget bästa och det är inte bra.


leave the world behind

Hejsan!

Har verkligen inte haft orken till att blogga denna helgen. I fredags var en gaaaalen kväll som spenderades i holm med en massa roliga männsikor för att fira axel och pc! Dagen efter mådde man kanske inte fullt så bra och då skulle jag upp och jobba.. Sen när jag kom hem så somnade jag direkt och sov typ hela dagen. Idag ska jag sätta igång och plugga. Det är så himla mycket som händer just nu så vet inte om jag kommer att kunna uppdatera lika ofta. Det är fester, födelsedagar, skola, resa, träning och jobb så ni får ha lite överseende helt enkelt! Ha en toppen dag! :D

PEACE

it can only get better

Är så himla glad, ville bara säga det :D

muuuusssiiic

två mysiga låtar från ett apa bra band!
1.
2.


i've been everywhere with you

Kära läsare jag vill veta vad ni vill ha mer av här på bloggen! Kom med massa förslag!!

baby i've got a plan

hej hopp!

Nu har jag både hunnit gå i skolan tränat och duscha, så skönt! Nu har jag bara en sak kvar och det är utvecklingssamtalet, hoppas det går bra! Det har det iof alltid gjort, men ändå blir man lite små nervös! Nu ska jag även hinna med att damsuga och städa rummet mitt, vi hörs lite senare!

feels like flying



mitt nya schema!


Hej igen!

Kom nyss hem ifrån träningen, körde core som var jätte jobbigt och sen gick jag på bandet. Har även hunnit göra mig en god smothie till kvällsmat, håller mitt nyårslöfte stenhårt nu. Mycket träning och bra mat så ska jag nog nå mitt mål. Imorgon kör vi igen, ska dra och träna direkt efter skolan eftersom alla pass är fulla. Tur att jag slutar så tidigt!

PEACE

runaway

Tjabba!

Nu drar jag till stan med bästa vännen cassandra. Ska på jakt efter ett halsband som jag ska ha i helgen, annars så får vi se om något annat följer med hem. Sen blir det nog också en fika och ikväll ska jag hinna ta mig till träningen också så det blir en fullspäckad dag.

PEACE
"drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt"

home

"Well, there´s something i've never told you about that night.
Why didn't you tell me?
While you were sitting in the backseat somkin' a cigarette that you thought would be your last..
I was fallin' deep, deeply in love with you and I never told you 'til just now."

changes

Nu är det klart, om några veckor åker jag till Egypten, är överlycklig!! Och imon är det studiedag ännu mer bra! Dock mindre bra att jag glömde mobilen i mitt skåp i skolan.. Annars har min dag varit toppen bra, gjorde prov i morse som kändes grymt bra och sen tränade jag Body Pump som gick jätte bra, känner att jag blir starkare för varje gång och kan öka mina vikter toppen helt enkelt! Nae nu ska jag kolla tv.

PEACe

candles




hallojsan!

Idag har jag inte gjort många knop, var hos cassandra och pluggade ett tag och letade en massa resor. Nu ska jag tända massa ljus, kolla på någon bra film.

PEACE

gravity

"För jag hade suttit där på bussen och plötsligt tänkt tankar om en gammal kärlek. Saknat honom. Så där dumt som man kan göra när ens hjärta är öppet som ett sår. Jag tänkte på honom trots att jag vet att saknaden bara gör mig ont. Trots att jag vet att mitt liv inte blir bättre med honom i det. Trots att jag vet att vad vi en gång hade inte ens var ett frö till något. Jag hade suttit där i morgonljuset, och tänkt tankar om vad som kunde ha varit. Alltid dessa jävla tankar om vad som kunde ha varit. De är svåra att bli av med, kanske just för att de är så mänskliga." - n


pray

Hejsan!

Kom nyss hem ifrån cassandra, fick två underbart snygga ringar och sen kollade vi på lite film. Nu ska jag käka tacos så får vi se vad som händer ikväll.

PEACE

please forgive me

Ingen bra dag idag, deppig som fan, så blev jag ännu mer deppig för jag lyssnade på deppig musik.

"Please forgive me
If I act a little strange
For I know not what I do.
Feels like lightning running through my veins
Every time I look at you"

i was up so high looking down at the sky



Hej!

Kom hem för inte så längesedan. Idag så var jag i stan en stund innan skolan sen åkte jag direkt och hade dans, sen åkte jag in till stan igen. Fick med mig två träningsbh:ar så de e ju alltid nått. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar har bara hunnit äta frukost idag! Fick också veta att vi kanske ska åka till Egypten i februari/mars, skulle vara så jääääkla underbart, så de är bara att hålla tummarna och hoppas. :D

PEACE


bad enough to take me home



en liten mongobild


Alltså jag kan inte sluta lyssna på dessa låtarna!


2010




Klippte av mitt hår



Mådde as dåligt av svininfluensasprutan, och blev lika svullen som en hockeypuck!


Tränade en hel del



Åkte till den bästa platsen på hela jorden, thailand!


Mitt längsta förhållande någonsin tog slut.


Hade en helt annan stil.

Efter mitt hår hade växt ut klippte jag av det igen.


Dansade när det var sture på stan.




Hade en awesome midsommar.


När mitt hår hade väst ut klippte jag av det igen.


Min lillebror konfirmerades och jag hade på mig dethär.


Spenderade mycket tid med denhär filuren.


Var olyckligt kär.



Skaffade mig en ny mobil.


Köpte en gitarr som jag lärde mig spela på.


Cassandra överraskade mig på min födelsedag och kidnappade med mig till Liseberg.


De var klassfest.


Halloweenfest hos mig.


skaffade mig långt hår.

Liten årrsumé eller vad det heter.

trash



Tips på en nyttig middag: två ägg, några cocktailtomater, gurka, paprika och lite solrosfrön. (Y)



Har fått många frågor angående min träning på sistånde, såhär är det. Jag älskar att träna för mig är tränling lika viktigt som det är att få syre. Utan träning märker jag direkt hur jag blir svag och får lätt infektioner. Dessutom så älskar jag känslan man får efter man har tränat och när man märker resultat. Jag tränar ca 4 gånger i veckan ibland mindre eller mer och ibland ett pass eller två.

Såhär ser en vecka ut på ett ungefär:
Måndag: Body Pump
Tisdag: Core + Aer dance
Onsdag: Functional moves /vila
Torsdag: Core Styrka
Fredag: Dans
Lördag: vila
Söndag: Gymma

Mot träningen Japp nu drar jag och tränar ...

Mot träningen Japp nu drar jag och tränar sen blir det förhoppningsvis solning efter det. Får passa på att ta hand om sig själv eftersom man ska tillbaka till helvetet imon. PEACE


movietime



Har just kollat på denna filmen, är ensam hemma idag så passar på att ta det lite lugnt! Skulle väl säga att filmen var rätt konstig, fanns ingen riktig mening med den. Nu ska jag nog hyra en till film eller nått.
PEACE

perfect nightmare



den här fick jag med mig hem, dock är den lite mer begie(?) i verkligheten. Perfekt till bruna kängor, jeans och en mössa! :)

i want you to know

Visst fasiken var det angelina jole! Blev en sväng inom stan innan, fick mend mig en till tröja... tror nog jag får sätta hänglås på plånboken snart ;D Nu är jag så himla hungrig har bara hunnit äta frukost så nu blir det middag, hörs senare! :)

PEACE

gissa kändisen!







ja ni kan ju ignorera örat, jag kan inte göra öron hahah!
Men vem kan det vara? (;

money flow



Lite av den senaste shoppingen! :)

hjärtats ensamma slag

Hej allihopa!

Igår så åkte jag in till stan sen så spenderades kvällen hemma hos cassandra med let's dance och lite sånt. Fick även med mig en jätte fin kofta ifrån Nordic Safari igår, överlycklig! Idag ska jag inte göra ett skit, så himlans skönt! Just nu sitter jag och spelar dynamite på gitarren. Vi hörs senare!

PEACE


.

Jag mår bra och det blir vackert
och lika sorgset som förut
men här finns inga brustna hjärtan
alla ser likadana ut.


well it was just a dream

Hej på er!

Idag så har jag hunnit med att träna och plugga matte. Snälla cassandra kom hit för att försöka hjälpa mig, de är en riktig vän det! <3 Ikväll så har jag ingenting planerat utan det blir nog mest att titta på någon film och bara mysa.

PEACE


allting som flyger upp måste landa tillslut





I min mysiga nya tröja!

Hej!
Snart drar jag till min kusin för att äta god mat och umgås. Ha det fint!

PEACE


"allting har förändrats men du finns kvar"

tankar

Jag hatar, ja jag sa det förbjudna ordet, männsikor som är falska. Som snackar skit bakom ens rygg och sedan låtsas vara ens kompis, som ljuger för att hitta på andra saker, som inte vågar tala sanning. Säger bara om du verkligen vill va min vän så får du fan ta och visa det också, jag har mina vänner som jag litar på och jag har hellre få vänner som jag vet alltid finns vid mig istället för sånna som dig. Så sjukt dålig stil :)




don't let the silence do the talking

tjaabbaaa!

Vad har jag gjort idag då? Jo, har såklart varit i stan i dag med hahah! Idag fick jag med mig en jätte fin tröja och ett par jeans toppen! Men min kamera håller på att ladda så får ladda upp bilderna senare!

PEACE


nobody said it was easy



Är apa död efter träningen, så nu ska jag sova!

PUUUUUUSSS

i'm stuck on the ground



Hej!

Blev en snabb tripp in till stan med min bror, hittade ingenting! Aja snart drar jag och tränar ha det toppen! :)

when you belive




min drömkropp!
Hejsan!
Idag var jag hos tandläkaren klockan 8.30, dog lite där asså gick upp kl 07.15 så är jäkligt trött om man säger så! Nu ska jag iaf städa mitt rum och försöka bli lite pigg, sen är det dags att börja tagga till inför träningen ikväll, nyårslöftet here i come!

PEACE

i know you're somewhere out there

Hej på er!

Är så galet slut! Idag har jag varit i stan med karin, vi gick runt och kollade lite men hittade inget mer än en bodylotion. Efter det var jag på Body Pump och resultatet av det blev att jag ligger död i min säng. Men nu måste jag sammla lite krafter så jag orkar ta mig upp och duscha.

PEACE

2011








lite bilder ifrån gårdagen dock snodda av cassandra mer finns på hennes blogg, kan jag inte länka på denna datorn.

Hejsan allihopa!
Går dagen blev riktigt lyckad, började med att jag och cassandra fixade oss hemma hos mig. Sen åkte vi till adde för att äta middag och fira nyår där.

RSS 2.0