river en vacker dröm



somtimes, I need somebody who can make me feel alright

Idag är jag trött, trött och ännu mera trött! Har varit i skolan hela dagen och sen så besultade jag mig för att faktiskt skippa träningen ikväll. Har varit hängig hela dagen så kändes inte så smart. Nu ska jag tända en massa ljus och ta hand om mig själv lite. Ha det fint!

PEACE

I got 99 problems but a bitch aint one



Lite av alla miljoner saker jag bakade igår



Tja!

Idag är det äntligen 1:a advent, känns ganska sjukt att allt har gått så fort faktiskt. Igår blev det en super mysig kväll hemma hos Cassandra med film och en massa skratt. Senare idag så drar vi nog in på julskyltningen för att få oss lite julstämmning.

PEACE


together we can be alright



Hejsan!

Nu har jag bakat klart, blev fiint asså! Kommer lite bilder på mina mästerverk sen ;D Ikväll så ska jag hem till cassandra i hennes nya hus där blir det filmmys med massa fina vänner. Ha det toppen! :)

Dag 2 – Min första kärlek

Hm, asså det är ju rätt svårt egentligen. Första kärleken hade man kanske i 3:an fast det var ju inte så seriöst så måste nog säga 7:an. Det var iaf mitt första "riktiga" förhållande och den första gången jag kände mig kär, vi var väl tillsammans i ungefär 3 månader eller nått sånt.


it's to late to change you mind

Hejsan allihopa!

Har äntligen skrivit klart min hemtenta i historia, snacka om överlycklig! Nu ska jag städa lite och fixa i ordning mig sen så ska jag och mamma julbaka :)
PEACE

FUCK OFF

truth is everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for..


Dag 1 – Presentera mig själv.

Okej då ska vi se. Jag heter Nellie Felicia Viktoria Albrektson och är 17år fyllda. Föddes år 1993 den 5 september. Jag har tre stycken fina famljemedlemmar mamma, pappa och min lillebror som är 15år. Vi är en helt vanlig svensson familj.. typ är väl bara en hund som saknas. I hela mitt liv så har jag inpricip ägnat mig åt dans, gymnastik och musik vilket passar väldigt bra eftersom jag går samhälle-konstnärligtskapande på Sturegymnasiet med inriktning dans, musik och teater. Teater är väl det enda som jag inte har någon slags erfarenhet. Musik spelar jag dagligen med min fina gitarr som jag skaffade i sommras sen så sjunger jag en hel del också, dansar har jag som tidigare nämnt nästan gjort hela mitt liv. Har alltid gillat att röra på mig och så. Dansar framförallt modern och modern jazz men gillar också street och sånt. Gick tidigare i rytmisk gymnastik som jag höll på med i ca 9 år vilket jag har mycket nytta av. Annars så gillar jag att umgås med mina vänner och min familj, träna och allt annat som tillhör en vanlig tonårsliv :)


lista

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

snodde denna lilla lista från Anna

hey baby I'm a rockstar



Hur grym är inte Rihanna egentligen?!



Oj så dålig uppdatering det ha varit här! Kan bara skylla på skolan och träning. Ibland får man helt enkelt prioretera annat. Idag så har jag spelat på rör galet kul, sen så har jag och min grupp spelat imagine och lite sånt. Efter skolan så stack jag direkt och tränade och nu så ligger jag bara och slappar. Imon bilr det träning igen fast denna gången i skolan då dans står på schemat, de e fint de! :)

PEACE

feel my sound

Varje gång du möter min blick
blir min värld en aning större
Varje gång du möter min blick
hör jag ditt hjärta ge mig blod

Varje gång du möter min blick
går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
så vet jag vem jag var


the heart is a rebel

Hejsan hoppsan!

Har suttit och pluggat typ 4 timmar i streck, fy fasiken för medeltiden och allt som har med det och göra. Nu är jag iaf äntligen klar. Funderar om jag ska ta mig till gymmet och köra afro, vi får helt enkelt se vad som händer.

PEACE

"the historybooks forgot about us"


mina minnen höll mig uppe varje dag



"Saknar dig så det gör ont i mig. Jag har insett att ingen kan ersätta dig, för det finns ingen som du, du är unik. Jag gav aldrig upp dig när du försvann och jag kan aldrig förlåta mig själv för att jag sårade dig. Vill bara att du ska ligga jämte mig igen, så jag kan förklara hur fin du är. Dem nästan nio månaderna var de bästa i hela mitt liv. Lova en sak, glöm mig aldrig.."


my heart feels cold inside my chest




"you dont text you dont ever call
it seems you dont miss me att all
and now i live by myself
while you might be with someone else"

new things









Hejsan! Testar att mobilblogga för första...

Hejsan! Testar att mobilblogga för första gången så hoppas allt kommer fram. Imon så är jag ledig, skönt! Men dock måste jag plugga, inte lika kul. Nu ska jag sova. Lovar att jag ska bli lite bättre på att uppdatera :) PEACE "ingenting kan bli vad det va"


times like theese











Gamla RG bilder, alltid lika kul att kolla tillbaks :)

mitt hjärta det brann

APAAA JAG HAR GÅTT OCH BLIVIT SJUK! GRejen är den att jag kan inte missa nått i skolan heller så även fast jag mår skit + att jag ska till tandläkaren imon, seriöst kill me! Nae nu går jag i ide och skiter i allt som har med skolan att göra!

"Tappa hjärtat i knät, kunde inte tänka logiskt eller sunt och för varje sekund som du inte fanns där blev det tungt"


svaren

hur ser en festkväll ut för dig? Alltså hur mycket dricker du, sitter du vid bordet och pratar eller står du på dansgolvet och dansar? Röker du cigaretter eller vattenpipa?
:)
Jag har aldrig någon speciell regel som jag håller mig till när det gäller dricka, dricker tills jag känner att det räcker och det är olika varje gång. Jag sitter bode och pratar och dansar, men jag brukar kombinera dansandet och pratandet på samma gång ;) rökandet och vattenpipa brukar jag skippa.

Var hittar du din musik?
Brukar kolla runt på digilistan och trackslistan sen kolla runt på spotify.

Har du någon pojkvänn eller någon du är kär i?
Nej jag har ingen pojkvän och jag är inte kär.


Gillar du ditt liv just nu?

Just nu är mitt liv lite upp och ner så kan inte säga att jag gillar det precis.


Vilken låt lyssnade du på sist?
Make the world turn clockwise- Adam Heldring

Hur mycket tränar du, verkar som om du tränar varje dag. Har du några tips för att komma igång med träningen?
Det är olika hur mycket jag tränar, men har jag tid så träna jag så mycket jag bara kan och då blir det gärna varje dag. Om man vill komma igång med träningen tycker jag man kan börja med att träna ungefär 3 gånger i veckan och variera mellan styrka och kondition. Om man ska träna på gym så kan man tex. träna core en dag, spinning och kanske afro. Det viktigaste är att man ska välja sånt som man tycker är roligt :)

Hur mycket spenderar du på kläder varje månad?
Det är helt olika, vissa månader är det bara 200-300:- andra 1000- 2000:- beror helt på vad jag
köper och vad jag behöver.

Var har du lärt dig spela gitarr, går du lektioner eller är du självlärd?
Jag är faktiskt självlärd :)

Vad använder du för smink till vardags och fest?
Till vardags använder jag id-puder, mascara från id, solpunder som "rouge", concelar, ögonbrynspenna och typ vanligt läppsyl till läpparna. Till fest är det allt som jag brukar ha och ibland dip eyeliner eller ögonskugga.

Vem står dig närmast, mamma eller pappa?
mamma

Vad vill du ha just nu?
jag vill ha kontakt med en person jag saknar välidigt mycket.


Vad har du på dig just nu?
jeans och en tunika


frågestund

Såg just att statistiken har börjat gå uppåt och jag tänkte eftersom det är så många nya besökare så kör vi en frågestund, så fråga vad ni vill så svarar jag sen när jag hinner! :)

we don't sleep when the sun goes down

Hej på er!

Tycker det är riktigt roligt att ni har börjat kommentera mer och mer, fortsätt med det! :) Idag så stack jag in till stan och fick med mig lite smått och gott men jag visar det imorgon för min kamera är urladdad så håll utkik då. Nu ska jag slappa efter dagens träning. Så ha det bra sålänge! :)

PEACE


I keep on coming back to you



Ni har väl inte missat hoffmaestros senaste album? Här har ni några av mina lugna favoriter ifrån den nya plattan :)


medan vi faller

Tjaa!

Idag är jag "ledig", alltså jag är ledig ifrån skolan men inte från allt jäkla skolarbete. Hittills har jag iaf lyckats skriva en labb och börjat på en stor svenska inlämmning som handlar och lyriken i medeltiden, inte så kul om ni frågar mig. Senare idag om jag hinner få klart en del av skolarbetena ska jag se om jag kan ta en sväng inom stan och sen efter det så blir det träning. :)

PEACE

making up for teenage crime

Dagens låttips:


i share my story






Lite senare såg det ut såhär:











Hej allihopa!

Gissa vad som händer nu! Jo jag har håller på att ladda upp bilderna, hihi! :) Idag så fick jag även med mig ett par snygga byxor hem men lite sköna detaljer på.

you're amazing

Brrrr fryser, är trött, hungrig och arg! Idag så har jag verkligen satt rektorn upp mot väggen, nu tycker jag fasen att skolan får ta att skärpa sig. Man har råd med datorer till alla men man har inte råd med att anställa fler lärare som hjälper elver med att må sina mål. Blir så förjävla trött! Aja har spenderat dagen i skolan, sedan var jag på sp-möte för att fråga vad det är som försegår med matten och engelskan och vad skolan har för mål med sina elever sedan gick jag hem och har sen dess suttit och försökt fatta jäkla matte B saken. Ni som inte förstår jag har ett sjukt bra tips, gå in på www.matteguiden.se står massa bra saker där.

PEACE

och jag vet att jag inte har lagt in bilder, men jag lovar de kommer (:

out of control

Gud vill straffa mig, ännu en jävla börda över mina axlar tror jag går in i väggen snart, pallar inte mer. Men jag ska fixa detta. Den här dagen har gått riktigt åt skogen.


you might find a better place to stay

Hejsan!

Hade en galet kul kväll igår, tack alla ni gjorde verkligen min dag! Just nu så skiner solen och jag tror jag ska dra på mig lite kläder och ta en promenad sedan blir det nog ett afropass lite senare i eftermiddag. Kommer även lägga upp lite bilder från igår så håll utkik :)

PEACE

svart, vitt och allt däremellan



vi har aldrig setts på riktigt, vet du vad?
Jag bryr mig inte, Jag är kär i bilden av dig
Inte i dig

Nu är Daniel Adams-Ray's nya album ute, love it!


i feel on top of the world now baby

Hejsan!

Är på sådär halv bra humör om man säger så.. Men nu ska jag skita i allt dåligt och bara ha förjävla kul, för ikväll ska jag träffa männsikor som gör mig glad! :)

PEACE

fast förevigt

Mitt största misstag är att jag släppte in dig i mitt liv
Jag kommer aldrig kunna radera det som har hänt
men jag ska radera dig ur min framtid.


allt som flyger upp måste landa tillslut


varje gång är som den första gång vi sågs även om det är över nu
allting har förändrats men du finns kvar
jag svävande men nu så ser jag klart


don't let the system get you down

Hej!

Kom nyss hem ifrån träningen, jävlar va sluta jag e nu. Tycker jag är riktigt duktig, har tränat sön,mån,tis,ons,fre :) Men nu så ska jag nog skippa träningen i helgen och bara ha det kul. Nu ska jag hoppa in i duschen sen så blir det mat potatisgratäng och fläskfilé seriöst finns inget bättre!


"why do you make it so hard for me?"


well well well

Trying to make this work
But you act like a jerk
Silly of me to keep holding on
But the dunce cap is off
You don't know what you lost
And you won't realize till I'm gone

slowly fade away




HAHAHAHA! ah vet inte vad jag ska säga det här är då min utklädnad kommer se ut som en jävla h*ra typ

wrong in all the right ways

Tja!

Spelar gitarr, har precis lärt mig don't look back in anger med fingerplock, och jag hittade på det själv gissa om jag är nöjd! Nu ska jag ta det lugnt för imon så ska jag upp tidigt igen och efter det ska jag ut på stan och jaga en utklädnad! :)

PEACE


take me to the place were you goes

Daniel Norberg – Don't Look Back In Anger

så jäääääävla bra!

when i see your face there's not a thing that i would change

Hejsan på er!

Idag är en sån fin dag. Började med att gå upp tidigt i morse för att åka och jobba en stund. Första gången jag städade hela gymmet damsög alla ytor så var lagom trött efteråt. Vid tre ska jag åka in till stan och träffa min fina vän fanny, sen så ska jag faktiskt ha en träningsfri dag. Nu måste jag röja lite i mitt rum, have a nice day! :)

PEACE

"går sönder, mer och mer. du bryter ner den muren jag hade byggt upp. vet inte om det kommer läka. men jag vet att hålet i fasaden blir allt större för varje dag. om du bara visste hur ont det gör i mig, när du låtast som om jag inte existerar"

ångest och gnistor är inte knappast det jag tänder på



"jag vill kramas och kyssas men du vill k****a mig"
fan..

these are the words



en liten tjuvtitt sålänge.
Tja!

Är hemma från min lilla road tripp nu, slutade med att vi hamnade i laholm och jag gick loss på ett par sketa snygga skor för 1300:- aouuch de sved lite men ibland måste unna sig de där lilla extra. Nu ska jag snart in till stan så får se om jag hittar något med. Ha de gött!

PEACE

they made a statue of us


 Sitter och spelar den här låten just nu :)


Tjabba!

Vakande för typ två timmar sedan och fick reda på att jag ska jobba imon klockan åtta på morgonen, kill me! Jaja vad gör man inte för lite extra pengar :) Snart kommer min mamma hem och då ska vi dra på en tur någongstans så får se vad vi hamnar, har iaf med mig plånboken! Ha en toppen dag ;D

PEACE

talking to the moon



lite musik sådär i höstmörkret.

make the world turn clockwise






En riktig tråkdag, allt är grått och renget bara öser ner. Nae då får man ta och hitta på saker hittills har jag hunnit med att rita, sminka mig ovanligt länge, flätat, tittat på tv, hittat nya favorit låtar. Couldn't be better! Snart ska jag dra och träna med, najs!

don't mistake me

Nu ska jag sova är trött av någon konstig anledning.


"En längtan så stor
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse
Att jag satt något spår
Som har haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes" - P

en räddare i nöden

Hejsan!

Idag så åkte jag och min vän karin in till stan, gick runt och kollade lite sen åt vi lunch på rotorpsgården galet mysigt ställe. Sen så åkte jag hem bytade om och åkte och tränade. Nu sitter jag och kollar igenom min gamla hårdisk hittade en hel del gamla bilder och musik. Kommer ihåg att jag var helt galen i  "svenskrap" omg säger jag bara hahah. Aja, ibland kan de vara bra iaf texterna.




"Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen"'



RSS 2.0