en tripp !

Nu så är jag hemma igen efter en kort visit i staden . De converse jag hade köpt var nämligen för små så fick åka in och byta dem . När jag väl var där och hittat den storlek som jag ville ha så var de en jävla fläck på dem , så kunde jag få 10% avdrag men vafan palla köpa nya skor som är fula från början så därför fick jag pengar tillbaks. Men sen så gick jag til Nilssons och då hade de dem där , nu är jag en glad nelie skulle jag vilja säga .
Som sagt ikväll så ska jag då vara hemma ska faktiskt bli riktigt myys !


den här vill jag ha !        


FRIDAY !

Idag är det fredaaag wie ! Just nu sitter jag i biblioteket med plönis , vi har precis haft två timmars slöjd där vi håller på att deisgna en väst . Dagens planer är att åka in till stan och byta mina converse eftersom jag köpte förliten storlek , TO BAD ! Men plönan kanske hänger med få se om det blir en liten frapino (a)
Jaja iaf sen så ska jag bara vara hemma ikväll och mysa med min famlij för min mamma har åkt till stockholm på nike konvent eller hur det stavas och min pappa är typ skadad. Vetfan vad som har hänt men han har iaf jävligt ont i armen .
Jajaaaa nu så har vi snart spanska så , ciao !

Peace & Love / nellie

Dagens planer

Tjooo !

Idag så hann jag bädda min säng innan skolan , undervääärk säger jag bara . Sedan så hade vi kemi provet idag känndes jättre bra :D
Evelyn var även sjuk , det blir man jue inte specielt ledsen för . Och imorgon är det fredag Thank God så skönt ! PÅ lördag har vi tänkt att vi ska gå på bio och det är ju bara mys på det .
Nu har jag iaf ätit lite och ska snart till stan för att köpa min converse , meeee liikkee !
Det blir även träning kl kvart i fem och därefter möte inför tk , sen när jag kommer hem ska jag bara sooova .

Peace and love / nelpan

KILLAR

Ännu en dag av änns underbara liv .. Skolan var faktiskt helt okej idag eftersom vi slutade 14.00 och då känns det ju helt okej eller ? Nu har jag iaf hunnit med att plugga till dumma kemi provet imon får hoppas att det går bra . Sedan så ska jag även öva på mitt lilla engelskatal tills imon TRÅK ! men vad gör man inte för lilla söta evelyn -.- .
Idag så blir det igen träning för min del , har tränat lite för mycket nu . Men dock kan det hända att det blir en liten foto runda idag om jag orkar . Var sjukt länge sedan jag var ute med min lilla älskling .

Så nu till saken . Varför , varför finns det inga killar med stil i denna stad ? Alla snyggingar finns i lund och gbg . Ska det vara så ?
Hmmm , svar nej säger jag !
Oj vad jag låter desperat , haha . Men ni förstår vad jag menar . Så killar nu tycker jag ni kan rådfråga oss tjejer om vad vi tycker är snygga kläder , är det någon som håller med ?
Jaja nu vetj ag inte mer vad jag ska skriva så , Hej då ! :)

Peace and Love / svaaammmpppiiiss

outfit

27/1 outfit

dagens outfit : tunika -bikbok , kofta - H&M , halsduk ?

Streeesss

Hejsan svejsan !

Hann inte skriva igår för jag hade så himla mycket saker att fixa . Som sagt så har vi ett feting kemiprov på torsdag som är väldigt klurigt därför fick jag spendera min tid i kemiboken igår , ´fast jag hann även gå på TK-box med cassandra . Jag kan ju bara säga ALDRIG mer , hahah .

Idag så har jag såklart varit i skolan , var väl som vanligt förutom att plönan hade försovit sig och nu så känner jag mig väldigt stressad över allt som jag ska hinna med . Mina planer är följande för idag  :

♥ Plugga kemi
♥ Fixa engelska , muntliga om Dublin
♥ Öppna alla mail
♥ Fixa innför alla barngrupper som startar nästa vecka
♥ TRÄNA !
♥ duscha , äta , sooooova !

PUUUHH

Btw . så ska jag även försöka hinna med att fixa min header det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig , så nu har jag en mycket rolig ide .

Peace and Love / n


Mysdag !

tjosan !
Igår var jag och cassandra på tk och tränade functional moves , helvete vad det är jobbigt ! Sen så åkte jag hem duschade och fixade mig , efter det bar det av till plönis . Där var även fanny och vi hade en lite slappkväll med godis . Jag var hemma vid elva och när jag kom hem satte jag på en kopp te , jag vet jag e beroede (:


Idag så har jag bra slappat har även varit runt på olika möbelbutiker eftersom vi håller på att bygga om . Det blev en riktigt mysdag med mamma . Vi åkte även till eurostop fanns massor utav fina saker men orkade inte köpa något . Blev lite förvånad när man såg Olga min gammla tränare där också , kan inte påstå att jag tyckte det var särskilt bekvämt . Men så kan det bli .
Min mamma fick även en chock när hon såg alla anorexia människor som var där . Inte för att jag har något emot smala männiksor men det där var bara så jävla äckligt . Anklarna var lika smala som låren och handlederna lika smala som armana .
När man kan se alla ben i hela kroppen och att framför allt ansiktet där vart ända ben sticker ut .. Jag vet inte vart vi är påväg . Bara för att alla på tv ser ut som pinnar alla kändisar är smala . Hallå vakna ! Förstår ni inte hur mycket de tränar å svälter sig själva . Om man seriöst tycker att man är mullig eller tjock så kan man bara börja träna och äta lite nyttigare skit i alla jävla nutrillet å vafan de heter , visst du går ner i vikt men sen när du börjar äta normalt igen så kommer du gå upp i vikt igen .
Hjälp va arg jag låter men vafan det är insidan som räknas . Jaja nu ska jag försöka lära mig lite mer om bloggdesign och sen ska jag sätta på en riktigt mysig film .

Peace and Love / n


the new one !

Hej hopp !
Skolan idag som vanligt men en frapino kan alltid liva upp vardagen . Som sagt efter skolan åkte jag och plönis in till stan , hittade massa utav snygga kläder men var inte på något shoppinghumör så blev inget idag . Fast vad skulle man göra utan espressohouse och en frapnio . Eftersom jag och cassandra har bestämt att vi ska ha fredag som ätar dag så blev det fika som bestod av en choklad mocca frappino och sen så delade vi på en chokladmuffins . Sen så har jag även syndat och ätit chips . Men imon blir det träning så man kan förbränna lite klaorier ! Om det är någon mer än plönishönis som är intresserad så ska jag/vi gå på functional moves . Jätte bra träning som är blandning av core och pump kan man säga .Plönis har även fixat min blogg lite som ni ser så nu blir det att försöka lära mig själv hur man gör . Jaja nu är jag väldigt trött även fast klockan är sådär bara kvart i tio så jag ska nog sätta på en film och sova . Have a nice evning .

Peace and love  / svampen





RSS 2.0