.


When food is gone, you're my daily meal

Stuck on repaly


come on and jump!



Ny inskaffad klänning som kommer bäras i helgen.

PEACE

it's you who keeps me awake at the nights

Ingen uppdatering idag, fy skäms på mig! Men jag har min anledningar det är brist på tid och jag är helst slut. Jag orkade inte ens ta mig till träningen idag utan la mig utbredd över min feta säng och vilade. Försökte hitta en klänning eller en festoutfit i stan idag och jag skojar inte hittade typ ingenting. Som tur är så har man en snäll mamma osm följer men en imorgon efter skolan. Nu ska jag tagga sägen!

PEACE

i'm halfway gone

Shoooo!

Jag är trött, så trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag behöver sova men på nått konstigt sätt så går det inte, jag ligger bara där. Ser hur sekunder blir till minuter och sedan timmar. Vaknar och inser att jag har försovit mig. Skyndar mig för att hinna med bussen och hoppar sedan av på en hållplats jag önskar inte fanns, sturegymnasiet. Dagen har varit förjävlig först och främst försova sig, sedan skolan efter det håltimme i tre timmar. Gick in till stan för att försöka leta efter en festoutfit men såklart så hittar jag ingenting. Går tillbaks till skolan för att få reda på nationella i matte (gick bra) sedan åka direkt till jobbet. Nu sitter jag här helt död, sönder stressad av allt som pågår omkring mig. Pallar inte, vill inte men vet att jag måste, det måste hålla på såhär fram tills varje helg. Helgerna är de enda gångerna jag får chans av att njuta av varje ögonblick, få känna adrenalinet pumpa ut i ådrerna liksom en narkoman bli hög, blir jag hög på livet, stunden. Allt är så perfekt tills jag kommer hem, vaknar och inser att imon ska jag gå till skolan...

PEACE


i'm a sucker for love



Tja!

Är inte alls sugen på att gå upp klockan 6.30 imon, känner inte alls för att sätta mig på bussen till skolan, jag vill ha helg! Ingen jävla skola, helg och sommarlov ska de va! Solbrända ben, musiken som dunkar, solnedgångar, bada i havet, grilla, tälta, sova skarfötter, känna sanden mellan tårna, sena nätter, vakna upp och inse att man inte behöver göra ett piss !!

PEACE


the pieces don't fit anymore




Duuuuuuddes!! Nu ska jag parkera mig framför franskaboken och försöka plugga lite. Sedan ska jag vara duktig och träna, har blivit alldeles förlite träning nu när de har varit "lov". Imorgon är det skola igen vilket är föjävligt, på vår tre timmars håla ska iaf jag och cassandra dra in till stan och fixa lite najs kläder till nästa helg. Kommer bli förjälva awesome asså! :D

PEACE


i know it's real this time, cause my heart is yours



PEACE

you fall for pretty strangers and the promises they hold

hellu !

Just nu gör jag typ ingenting, eller jo jag lyssnar på musik men de gör jag alltid. Dagen har nog inte så mkt att erbjuda, jag måste åka ner till tk och kolla hur många som har anmält sig till den nya kursen som jag ska hålla imon. Annars blir det väl bara ta det lugnt i guess, men det är ju det söndagar är till för.

PEACE


baby we can do it all night



Sååååå seriös bild (:

Fy vilken tråkig lördag. Har varit pepp på att festa hela dagen men nej nej, inte ska lilla nellie få ha kul. Har inget kul att säga mer än att jag längtar tills nästa helg! Nu ska jag sova, godnatt people! ;D
PEACE

People singing, people dance until is sunlight



Hallå people!

Idag ska jag dega hela dagen, för ikväll blir det förmodligen party igen. Igår var kvällen helt okej lite väl jobbigt med bussar som inte gick och vi fick gå typ en mil, så mina fötter gör lite ont idag asså. ;D
Vid halv två tog jag och cassandra bussen hem till cassandra och sov där. Sen så kom min mamma och hämtade mig i förmiddags och nu sitter jag här, är typ helt slut i kroppen. Höjdpunkten på hela kvällen var när vi träffade en man som började snacka om GK:s och vad det är får ni lista ut själva. x)
Jaja nu ska jag fortsätta med mitt degande.

PEACE

Let life rule !

Chaaaaa !
Sitter i mitt rum just nu och lyssnar på massa najs party musik. Ikväll ska jag och cassandra förmodligen ut på äventyr, lika kul som vanligt. Här har ni lite goa låtar så ni kan peppa inför partykvällarna. ;D




PEACE

Had all the pieces to that puzzle just no way to connect it



Åhhhhh dessa skorna är finally mina!! Har kollat på dem i evigheter och nu står de i min sammling. Dem kommer användas flitigt framöver. Nu ska jag vara snäll och åka till min morbror och fylla på hans katts mat efter de ska jag laga mat till min familj. Visste ni att jag är värsta mästerkocken? Kan faktiskt skryta lite om att jag är grym på att laga mat. ;D
Yeah yeah, hur gick det för alla på nationella idag? Själv tyckte jag att de var jätte svårt men men gjorde iaf mitt bästa. Nu är det iaf en lång helg som väntar, hur skönt? Ska spenderas med mina fina vänner.

PEACE

Back and forth through my mind, behind a cigarette



Shulilulu!

Kom nyss hem ifrån Sannarp där jag och cassandra var och kollade på dans. Man blir ju själv as sugen på att dansa när man ser alla andra, längtar sjukt mkt till tvåan drar igång och jag och lotta ska ha dans. Kommer verkligen bli mega kul. Imorgon är det nationellt prov i matte, mindre kul och ingen miniräknare!! Hur ska detta gå ?! Man får helt enkelt göra sitt bästa och inte göra några dumma slarvfel.

PEACE

this is the rhythm of my life

Håller på att storstäda mitt rum, sådär lagom kul. Men de behövs ju ibland, tur att det finns musik så man kan damsuga och sjunga samtidigt ;D
PEACE

Alone we are fine. But when we're two, we are eternal


ignorera mitt stökiga rum x)

hejsan hoppsan!

Idag har det varit skola som vanligt, började med musik som gick sådär om man säger så. Skulle spela gitarr med massa wierd ackord plus att man skulle spela ett solo -.- Efter skolan drog jag och cassandra ner till stan, fick med mig massa underkläder, naaaajs! Mamma ringde också innan och berättade att hon hade beställt en as snygg jacka kan ju inte bli mkt bättre. Nu ska jag ta på mig mina träningkläder och dra ut på en lång springrunda! :) 

PEACE


vill du känna guds kraft ?




Hejsan hoppsan!

Är så sjukt sliten och ofräsch, mitt hår luktar fimp. Hade verkligen super kul igår med mina partypinglor träffade en hel del weird människor bla. en som försökte få oss att få kontakt med gud x) Nu ska jag antinga ta och springa en runda eller ta en lång promenad. Hörs latero ! :)

PEACE

some good songs




PEACE

All that we said will not be lost into the dawn

Tjena !
Idag är det lördag och det är ju bara för bra för att vara sant. Dagen började med en god frukost bestående utav jordgubbar, muuuuuums! :)
Sedan åkte jag till stan och hittade såklart ingenting men men, får spara pengarna och åka till gbg någon dag och samtidigt hälsa på min kära kusin. Just nu sitter jag i mitt stökiga rum som behöver en rejäl storstädning och lyssnar på Joshua Radin, han e ju bara så sjukt bra!! Ikväll så ska jag träffa min underbara vän cassandra och förhoppningsvis roxina som vanligt så kommer det bli supersköj. Nu ska jag ladda min kamera och städa så ni kan få se lite outfitbilder mm.

PEACE :D

I'm gonna leave this, this world for a while

Tjaa! :)
Är just hemkommen ifrån ett träningspass, gött! Nu är det fredag och idag så blir det en lugn hemmakväll med god mat och film. Och jag vet att jag inte har lagt upp sakerna ännu men de kommer ;)
Hörs kanske senare!

PEACE


jag e stolt över mig själv!

Jag är duktigt!! Har sprungit typ 8km utan att stanna + gjort magövningar + plockat fram lite gamla rg redskap :D Och tro det eller ej min till min förvåning var jag fortfarande vig.




Tänk då hur vig jag va när jag höll på för två år sedan?!

PEACE


good song



PEACE

det är knappt jag tror det, bakom molnen döljer sig solen. Den tittar fram och jag får vingar..

Först och främst grattis till cassandra och casper som fyller år idag. Sedan måste jag få skriva av mig innan jag blir tokig.. Jag är så himmla glad att jag har tre äkta vänner som jag kan lita på Roxina, Cassandra och Charlotte. Ni stöttar mig, ni får mig att känna att det är okej att faktiskt ha skit dagar ibland. Att det inte är konstigt att jag känner som jag känner, att det är klart att jag hittar fel hos just den personen eftersom ja tycker det är jobbigt. Det är verkligen inte konstigt att jag känner som jag gör, det skulle ju vara konstigt om jag inte kände något?  Förstår om ni läsare inte fattar någonting och det gör inget, jag behöver bara skriva av mig.

PEACE


and the stars keeps staring back at you






Tja!

Sitter här helt slut efter en dag med skola, shopping, jobb och träning. Har lyckats bränna en ofantligt massa pengar men varför spara när man kan slösa? ;D
Jag har köpt ett par svarta converse, en grå slappkavaj, en mönstrad schal, ett marinblått linne, en vit t-shirt med makerade axlar och ett turkostnagellack. Men jag lägger upp allt imon för min kamera behövs laddas.

PEACE

gratis spotifypremuim

Har precis skaffat spotiy premuim sånt utan reklamavbrott, gör du det med. Det är helt gratis, klicka bara här och registrera dig, hur bra som helst ! :D

today's




Tjaaa!

Soft skoldag idag hade tre timmar håla som spenderades med fin fina männsikor. Sedan blev det jobb där det var avslutning och jag fick klä ut mig till karlsson på taket. x) Nu ska jag städa mitt rum och ta det lugnt. Imorgon är det nationellt prov, jobb och träning som gälller.

PEACE

RSS 2.0