Bra musik för alla musikälskare !



Klicka bra på bandet ! ;D
PEACE

ny jacka !

Tjabba tjena halloj !
Såklart så är jag sämst på att uppdatera men det får ni ta ;D. Nu så är jag hemkommen ifrån staden där jag eller rättare sagt min gulliga mamma har spenderat 2000:- på en jacka , dyrt men bra kvalite och snygg. Jag träffade även några tjejer i klassen och tog en fika, mycket trevligt kärlek till sp09k ! Nu så ska jag hoppa in i duschen innan min älskade pojkvän Johannes kommer , det blir säkeert lika mysigt som vanligt. Jahop ha det göttans !

Här är jackan dock lite dålig kvalitet på bilderna !





PEACE

EN FET TUMME NER FÖR SVININFLUENSANVACCINET !







Mina bivärkningar:

Extrem huvudvärk
Svullnad runt vaccinationsomåret ( rött,kliar och som en golfboll i storlek )
Illamående
Ingen matlust
Trötthet
Ont i armen
Yrsel

BUHU, jag tycker synd om mig själv :(

you're gonna find someone new i really hope you do, cause i love you

hejsan hoppsan !

IDag så är det söndag som = tråkdag enligt mig. Fast det är ändå skönt att h en dag då man bara kan slappna av lite. Dagen hitills har bestått av plugg och ännu mera plugg, men nu känns det äntligen som om jag har börjat få grepp om det. Igår så var jag på bio med Johannes och några av hans kompisar. Vi såg den nya skräckfilmen osm jag inte alls tyckte var läskig, visst den hade sina läskiga stunderm en jag blev lite besviken faktiskt. Dagen har inte så mycket att erbjuda ska forsätta plugga och sedan ska jag gå ut en promenad. Ikväll så kommer förmodligen Johannes hit så då har man ju iaf nått att se fram emot den här dagen. Nu ska jag lyssan på " Someone new - Eskobar " och städa mitt otroliga kaotiska rum.


PEACE

wonderwall

Hejsan allihopa !

Idag har varit en sån dag som man helst skulle vilja hoppa över. Nästan allt med denna dagen har varit mer eller mindre dålig. Idag så kommer ni inte att få se min outfit hade lite bråttom och när jag kom till skolan insåg jag att jag var helt svartklädd och så ut som ett emo (Y). Men men nu så ska jag bara ta det lungt tror jag, har inte bestämt mig ännu om jag kanske ska ta mig till gymmet. Känns faktikt bra att ha kommit igång nu man mår verkligen bra utav att träna. Nä nä nu skajag överaska er med att slänga upp ett klipp ifrån vår musiklektion idag där vi spelade och sjöng wonderwall.
KAn först och främst berätta att det var första gången som vi spelade den idag så hoppas inte på förmycket.





Sång: Jag och Matilda.
El gitarr: Cassandra och Camilla.
Keyboard: Evelina.
Bas: Isabelle.
Tamburin: Gustaf
Trummor: Fredrik


.

Vill så mycket mer än att vara den jag är, ibland räcker man inte till. Finns så mycket jag vill ha sagt men får inget ur mig. Finns så mycket jag önskar jag var men vet att det aldrig kan bli så , hur mycket jag än vill är det omöjligt..

Var bara tvungen att skriva av mig lite, vill inte låta som någon poet eller patetisk tjej som söker bekräftelse för det är inte mitt budskap. Tolka den som ni vill.


I'm back!




Blir ni inte lyckliga nu? I'm back in bussnies! För tusendegången så ska jag försöka mig på bloggandet igen. Idag var det som vanligt skola. Det gick väldigt fort efter som vi började kl. 9.20 och slutade 12.30, toppen bra! Efter skola gick jag Nelly och Martina in till stan. Fick med mig en förbaskat snygg tröja/blus hem så nu är jag på toppen humör. Dock är det inte lika kul att jag har en engelskabok som jag måste läsa.. Men min lilla älsklings Johannes kommer snart hit och myser lite, finns inget bättre sätt att avsluta dagen på. Nähä nu blir det mat!

Ha det göttans !

PEACE

RSS 2.0