laaaaaan

tjabba !

Nu sitter jag här som ensam tjej ( cassandra gick nyss ) , med 4 svettiga datanördiga killar.
Haha det ser rätt kul ut .
Förresten lite bilder skulle väl inte sitta fel.



Erkänn snygga !



så otroligt seriös !



en tröttt nellie som ska sova till svennebanan som spelas här förfullt ! (Y)

PEACE OUT !

MER BESÖKARE TILL DIN BLOGG :D

Vill du ha 100 garanterade besökare till din blogg ? , då ska du gå in på den här sidan (:

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=nellie

PEACE


Victor gästbloggar

tjabba tjena halloj ! Just nu sitter jag i källaren hos erik , killarna lanar och jag och cassandra bloggar ! :D Förresten victor sitter här jämte och säger att han vill gästblogga så "here he come" (: tjabbbaa alla nellies läsare :) sveriges snyggaste kille här :P. idag e de laan, lite nördigt men vafan man lever bara en gång då får man va lite nördig ibland :D men nu ska roxys lvlas te 78 så cya later aligater in a while crocodile :D <3 // Victor Olsson

STYCKMÖRDARE !

hejsan alla goa ,glada ,checka snubbar ! :D Hur mår ni ? Själv mår jag förjävla bra. Idag så vaknade jag med min älskling jämte mig , min nya säng var super skön förutom att jag drömde massor utav mardrömmar inat , bla att jag satt i en buss där folk styckmördades. Det var inte mysig sedan blev jag även jagad av en man med yxa hahah. Idag så åkte jag johannes , victor och erik ner till grötvik. Satt där och chillade vi skulle åkt ut med båten och så men vågorna var för höga typ. Nu så har jag precis duschat , tänkte lägga upp en bild på håret man ser dock inte så stor skillnad på bild men men. Jag klippte iaf bort 4cm + klippte upp det och så. Ikväll så ska jag först jobba sedan träffa alla goa människor. PEACE OUT ! btw. hatar folk som ljuger , sanningen är alltid bäst ! förrsten det funkar inte att lägga upp bilder :S

wiiiee

på lördag , på lördag , PÅ LÖRDAG ! :D



frisören nästa !

Hejsan hoppsaaaan ! :D

Idag så har jag varit och köpt en ny säng , äntligen ! Så nu har jag ännu mer plats att breda ut mig på och hur skönt är inte det.

Vid fyra ska jag in till staden , ska nämligen klippa mig. Brukar få sån ångest när jag ska klippa mig , jag menar vem vill klippa av sitt hår ? Fast denna gången känns det faktiskt riktigt skönt. Det är nämligen så otroligt slitet.

Ikväll ska jag träffa johannes <3



PEACE


schtaaan

Tjooosan !

Idag så vaknade jag vid elva tror jag sedan fixade jag mig så åkte jag och mamma till stan , hittade verkligen en hel del. Det tycker vi om. Tur att man en snäll mamma också som betalar , tack ! :)

Efter stan åkte jag hem och åt sedan blev det en skön spring runda på 8km. Så nu behöver jag duscha innan jag ska iväg och jobba. Kanske hinner med ett inlägg när jag kommer hem sedan. Ikväll så ska jag nämligen träffa min bästa kompis plönehönan och de e najs ! :D
Och nu bilder på shopping .



Ett stycke paket och ..



.. ett stycke tiffany & co. armband , tack pappi :D
















De var nog allt (:
PEACE


trööööööööööött

Nu är jag så gott som död ! Har städat precis hela rummet , känner mig faktiskt lite stolt.
Igår det började med att jag och johannes åkte ut till min stuga där det var sommarfest men de var sådär kul så vi gick istället till tylösand där vi träffade viktor , david , lillmax, max och markus. Sedan tog vi det chill eller ja chill och chill hahah. Igår var det bästa kvällen på länge hade så sjukt kul , tack alla braiga männsikor ! :D
Nu är det dusch och fix som gäller sedan ska jag och pappa åka till min faster och hälsa på hennes nya hund.
Later .



PEACE


CUPCAKES :D:D:D:D

heejsan , idag har jag och älsklingen bakat cupcakes .
De blev fin fina ! :D









PEACE

lite saker jag vill ha när jag fyller år ! (:


.

Hejsan allihopa !

Igår var det bio och mys på hög nivå. Först tog vi bussen in till HouseMing , där åt vi massa god mat. Efteråt spran vi till bion och såg på Harry Potter & Halvblodsprinsen. Den var jätte bra. Efter det tog vi bussen hem så sov jag över hos Johannes.

Idag så har jag och älsklingen tagit det ganska lugnt kollade bla på den nya Wallander filmen. Den var bra , så den måste ni se.
Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer ännu , Cassandra och Fanny jobbar och Johannes är iväg och äter.
Men det blir förmodligen en lugn kväll med Johannes och Viktor.
Nu ska jag slå på högtalarna på högsta volym och sätta på massa bra musik på spotify , harre gött !

PEACE

världens bästa pappa !

Ja, jag har världens bästa pappa ! Fick nyss en stor kram och ett litet paket av min pappa som tack för att jag är så snäll (a). Gissa vad jag fick ?
Ett Tiffany & co. armband , hur snyggt som helst , tack pappa !
(lägger in bild sen )

Dagen har bestått av att vara en stund med johannes vi kollade på en helt sjuk film sedan tog jag cyklen in till TK för att träna. Hur skönt som helst nu efteråt.
Planerna för kvällen är att träffa frida,niclas,cassandra,viktor och johannes , vi ska ut och äta sedan står det bio på schemat. Det blir såklart harry potter , den kan man ju bara inte missa.
Nä nu ska jag fixa mig . Ha det toppen bra.

PEACE

ett leende på läpparna räcker tydligen långt ..

Vad gör man när allt känns skit ?
När man inte håller med andra om att man duger som man är,  när ingen frågar hur man egentligen mår ,när folk pressar en utan att mena det , när man bara vill lägga sig ner och dö , när allt känns grått och mörkt ?

Man måste sluta tänka , men hur lätt är det ?!

åhhh jag hatar dessa dagar !
nu ska jag rita och hoppas på att saker och ting blir bättre ..

PEACE

hjääääälp mitt huvud sprängs !

hejsan allihopa !

Jag tror jag dör , jag håller nog på att bli sjuk. Har förjävla ont i huvudet och tidigare idag hade jag så ont i magen att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Buhu jag vill inte verkligen inte bli sjuk. Men men får väl knarka lite huvudvärkstabletter och sånt.
Så ikväll händer det inte ett smack , ska bara ta det lugnt med massor utav musik.

Nu ska jag ta en dusch , kanske ska förbi johannes en liten stund senare också.



PEACE

älskar dig johannes


<3

heeejsan !
Nu sitter jag hemma hos mig med min älskling han ska sova här inatt , idag alltså den 18 juni så har vi en månad. Älskar dig mest av allt ! <333



PEACE

overtroett

mycket uppdatering idag jaaooo. nu är jag övertrött så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Sitter och skrattar åt mig själv inprincip (?) jajajaaaaa. Har ingenting roligt att komma med mer än att jag hatar kissiemjauus ! Död åt dem !



jag saknar min älskling så snodde hans joggingbyxor (a)

uuhhhh

kom på en jävligt rolig sak som fanny sa i gbg .
Hon ville ha en liten kissiemajuu ( fjortis ) som hon kan ha som hus djur , dvs bura in henne och plåga henne när hon vill. hahahahah. KLOCKRENT !


pang boom wooow mr.cool


Nu gick precis min älskling , buhu. Somsagt vi var på afterbeachen och hade det skojs. Efter det cyklade vi hem och johannes följde med mig en liten stund.
Fast nu så åkte han iväg för att äta pizza med victor ( hans pojkvän ) haha .
Ska också försöka få i mig lite mat nu.
Harregött !



ös på after beachen !




PEACE


i got him where i want him now

halli hallå !
 
Har varit mkt dåligt med bloggen nu , fär bli bättring på de !
Igår var jag, cassandra ,johannes och victor på bruno. Kan rekomendera filmen för de som gillar bögar osv.
Själv fattade jag ingenting men man fick sig många skratt.
Förresten så har jag glömt att lägga upp lite bilder utav de jag har shoppat osv så det kommer nu.
Planerna för dagen är förhoppningsvis stan med mamma och sedan after beach.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer men förhoppningsvis något kul.
Imorgon blir det iaf att fira min morbor som fyller år och på lördag så firar jag och min underbara pojkvän en månad.







PEACE

Gothia

halli hallå !

Min älskling åkte precis och om två timmar ska jag stå redo med moppen för städning. Ikväll får det bli en lugn kväll är rejält trött. Tack för igår förresten.

Imorgon blir det gothia med fanny och cassandra. Det kommer bli super kul.
Nä nu ska jag försöka få något i magen.


PEACE

3 STORA NELLIE

hellu på er era små fisar !

Idag är jag på ett mycket oseriöst humör. Gissa varför jo cassandra och fanny är påväg hit och då kan det inte bli annat än massa fulm x)
Så nu sitter jag och väntar på dem och vad gör jag då jo fortfarande en massa musik men passade på att ta lite foton. Så här kommer lite bild frossa ego som man är ibland !










PEACE


<3




massa pladder

 hejsan hoppsan !

Idag är det en sådan grå molning och tråkdag ! Vad gör nellie då , jo hon har åkt hem till huset är helt ensam och sätter på musiken på högsta volym , kan de bli bättre ? Nej faktiskt inte.
Och vad händer ikväll jo jag ska få träffa mina underbara vänner och vi ska ha det förjävla trevligt.
Alltså är livet på topp !
Nu är bara frågan vad jag ska göra med min sketna dator , den skulle behöva en rejäl dusch om ni vill veta.
Förresten jag är väldigt bra på att prata eller skriva jag bara babblar på så nu vet jag inte vad jag mer ska skriva så jag skriver bara massa onödiga saker sånt som kan va bra för intresseboken att anteckna. Nä nu vill ni nog inte läsa mer av allt mitt pladder , men vad säger ni om en frågestund ? De låter väl som en toppen idé.
Nu ska jag ta en varm dusch. Ha det förjälva bra.

TACK OCH GODNATT FÖR KAFFET !


johannes <3

johannes <3




Vilken toppen vecka jag har haft. Jag har bara varit med min älskling och myst. Varit på stan och fikat sovitöver varje dag , varit på bio och bara haft det toppen . Har förstås saknat mina underbara vänner cassandra coh fanny men ibland är det bra att vara ifrån varandra för då blir det grymt kul att träffa varandra igen , menar inte att vi aldrig har det kul förde har vi varje gång  vi träffas . Nä nu babblar jag bara . Iaf dagens planer är att åka till väla och spendera lite pengar herregud det är tur att jag jobbar lite för gud vad jag slösar. Men men så är det på sommarlovet. Tyvärr så glömde jag kameran i stugan men ska snart ladda upp lite sommar bilder. Nu ska jag ladda hem massa braig musik , simma lugnt !

PEACE


...........

heejsan !

Dålig uppdatering en jag har inget internet i stugan. Just nu siter jag hos johannes , vi ska till grötvik sedan på hamnfestivalen. Förresten så har jag glömt att säga att jag blev prejad av en bil , toppen kul ! Fick feting sår på benet men nu så är det borta. Nu pallar intejag mer . HEJDÅ

RSS 2.0