dålig uppdatering ... igen

Ja,ja jag ska förbättra mig. Men jag har haft annat att tänka på ! Ska iaf försöka hinna med bloggandet eftersom ni verkar gilla den. Just nu sitter jag i skolan ensam , har håltimme så ska försöka fixa engelska läxan och lyssna på Lars winnerbäck låter bra i min öron iaf. SEdan ska jag direkt till träningskompaniet och träna spinning hörs kanske ikväll. Ha det riktigt bra !

PEACE


I'm on the top of the world !

nytt i garderoben !





Nämen hallå alla !

Med mig är allt toppen kan inte bli mycket bättre än såhär. Dagen har varit ganska lugn, åkte in till stan efter skolan och träffade Hittade en snyggeli snygg blus. Sedan körde mamma oss hem och sedan följde jag med henne och handlade.
Just nu så gör jag inte så mycket väntar på att maten ska bli klar och på att Johannes ska ringa , vilket han säkert kommer att glömma. Planerna för ikväll är just nu Idol och kanske träffa bajs bannes som cassandra har hittat på , hahah. Imorgon ska jag börja på jobbet igen så då blir det barngrupp med Louise och Lisa.
Have a great evning !

PEACE


PRESENTER



















FRÅN POJKVÄNNEN :






INKÖP:









hejsan!

Hur har eran dag varit?
Min har varit toppen bra! Var som sagt i skolan och sedan gick jag in till staden , men hittade inget speciellt. Nu blir det myspys framför TV:n och sedan Idol.
Imorgon så är det ny dag och nya tag, får se vad som händer efter skolan.

PEACE 

@school

Tjabba tjena bloggen !

Jag har inte hållit vad jag har lovat , inga bilder på presenterna ännu men det kommer när jag kommer hem. För just nu sitter jag i skolan har haft tre timmar håla , de e jue naaaajs i c k e !
Dagen ser följande ut :

skola 9.20 - 16.00
sedan ska jag följa med cassandra till musikalen och stränga om hennes gitarr. Efter det så ska plönis på gitarr och jag ska storsa run i stan under tiden. Så jag kommer väl hem sedan och visar vad jag shoppade igår osv. Ha det toppen bra !

PEACE

HALSFLUSS !


Nu är det såhär att jag har haft/har halsfluss så jag har inte kunnat blogga. Har till mestadels legat i min säng och svettats och frysit och ja sovit ! Men så är det, blir penselin i tio dagar och ingen träning på minst en vecka .. Sedan hade jag oturen att vara sjuk på min födelsedag också, mycket tråkigt. Men jag fick massa fina saker av min familj som jag lägger upp här någon dag. Nu så ska jag visa er världens bästa låt !


RSS 2.0