hope there's someone who take care of me when i die

OLLE OCH LINNEA, då blir jag glad! :D + i kanten för linnea för hon sjöng en av mina favoritlåtar anothony & the johnsons - hope there's someone :)

PEACE

i just can't get enough

HJLÄP VA SNYGGA SKOR JAG JUST HITTADE!! Nu måste jag bara bestämma vilka jag sa ha! Shieeet superduper glad!











om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt



+



= mitt skolfoto.




Tjaa!

Sjukt onödig dag, hade inga lektioner idag bara skolfoto som ja blev hemskt! Var inte beredd en enda gång men men så är det. Sen HATAR jag att vara seriös på bilder typ enskilda liksom, hemskt jag såg ut som en tjur typ hahah. Aja, ska ta en powernap sen ska jag ut och springa.

PEACE

young folks




Hej hopp!

Idag var det stureloppet 5,5km typ. Jag och cassandra sprang hela vägen och kom in i mål på en apa bra tid. Just nu så sitter jag och fixar en spotifylista med bara svenska artister och band. Hittade en riktig nostalgilåt som jag älskade när den kom ut, typ 2007 tror jag ;) Sen när jag är klar med detta ska jag åka och dansa, hare gött!

PEACE

dancehall




Ensam hemma. Vad gör man? jo, man sätter på nuh linga och hoppas på att ingen kollar in ;D

sweeep




vill ha sommar igen! Känns hel knas att jag gick med vinterjacka idag.

Äntligen är naturkunskapsprovet över, allt som handlar om ekologi ska ut ur mitt huvud! Nu ska jag lägga mig och kolla på film/sova, är galet trött och imon är det ju stureloppet.. jag och cassandra ska springa, får la se hur de gå med det ;) Och btw, jag har gjort bort mig två gånger idag, rätt kul faktiskt fast nae.

PEACE

don't let anyone stand in your way






Åh jag längtar tills nästa fredag, då ska det bli en förändring. Ska färga mitt hår, något mellan dem färgerna som är ovanför ;D

PEACE

htc wildfire





iiiihhh, fick hem min mobil idag. Den är najs! :D

heart to heart



plugg, plugg, plugg! Tror jag dör lite faktiskt

PEACE

ska alltid vänta på vår tur

tjaaabbaa!

Hade as kul idag på dansen dancehall äger verkligen, sjuuukt kul! Efter skolan åkte jag in till stan med mamma fick med mig en stickad väst eller vad man ska säga :) Planerna för ikväll är lite luddiga än så länge så får se vad det blir! :)

PEACE


när regnet smattrar mot fönstret

1
2

some music


jag har fått nog

Hej!

Sjukt onödig dag, inget att säga.

" Jag är trött på att känna mig otillräcklig, trött på skitsnack trött på att försöka leva upp till allas krav. Jag är den jag är, jag kan inte göra något åt det mer än att göra precis som alla andra, dölja problem."

när mina ord inte längre betyder nått

Hejsan!

Sitter och lyssnar på en massa musik, är inte på bra humör idag! Hade helst bara velat ligga under täcket hela dagen.

"saknar nått jag inte har.."


desperate and broken

Valvakan är på, ljusen är tända, jäkligt spännande men ska nog ta och sova nu faktiskt. Är så sjukt trött efter helgen. Imon så är det skola och sen står det barngympa på schemat. Ska även se om jag hinner in en snabbis inom kicks och köpa ett i.d puder.

PEACE


ge mig!

något som jag verkligen vill ha är en odd molly knit, så jäääävla fina!


i just need somebody to love

Alltså måste erkänna att jag tycker att justin beiber är sjukt duktig, jag ÄLSKAR dennna låten! Blir sur på dem killarna som säger att han är gay, ni är bara avundsjuka för att han kan dansa, sjunga och för att alla tjejer är hemligt förälskade i honom ;D


naturkunskap




Sitter i min säng och pluggar naturkunskap. Vi ska nämligen ha prov nästa måndag. De är så sjukt mycket att hålla reda på så jag blir galen. T.ex. förklara på vilket sätt miljön påverkar det biotiska och abiotiska. Säger bara kill me typ! Aja nu ska jag forsätta försöka banka in den här skiten så jag slipper de!


PEACE

every breath that you will take when you are sitting next to me will bring life in to my deepest hopes


Hejsan!

Vilken jäkla dag säger jag bara! Har varit på ett ställe som heter Mölle och klättrat osv med Träningskompaniet. Jag är helt slut! Ska gå och lägga mig nu direkt efter god mat på mårtenssons, så ciao.

PEACE




from high up abow to down below




Såg nyss klart The last song. Min kudde är genomblöt, fyfan vilken bra film! Helt klart en av de bästa jag sett. Nu måste jag verkligen gå och lägga mig ska nämligen upp klockan 6 imon för jag ska på kickoff med mitt jobb. Så hare gött!

PEACE


nothing really matters




Hejsan!

Hade ingen lektion idag så var kanske i skolan 5 min? Sen åkte jag in till stan en liten stund men hittade ingenting. Nu har jag precis kollat klart på 500 days of summer, tyckte faktiskt den var ganska bra! :) Sen ikväll ska jag kolla på dear john och avatar. Men först ska jag iväg och träna.

PEACE

I'm not perfect but i am free

så jävla cool!



Tja!

Sitter och i soffan och väntar på att klockan ska bli 12.15 så jag kan ta bussen till skolan. Har bara en lektion på fredagar så himla skönt!

PEACE

if you are what you say you are




sitter i mitt nystädade rum med tända ljus och myskläder. Ska snart kolla på idol sen blir det en dusch och sen ska jag kolla på 500 days of summer. Någon som sett den, är den bra? Ska även kolla på remember me om jag hinner. Ha de toppen.

PEACE

om du ramlar kommer jag ramla åt samma håll

Gårdagens shopping:










Dagens shopping:







Hejsan mina fin fina läsare!

Just nu sitter jag i min mjukiskläder, gött kan jag lova. Dagen har varit jävligt händelse rik. Kan sammanfatta den såhär, jag ogillar (hatar) folk som inte våga stå för sina åsikter, som snackar skit bakom ryggen, som beter sig som man gick på dagis! Idag har jag varit riktigt jävla förbannad, fattar inte hur folk kan snacka så jävla mycket och sen när det väl kommer till kritan så vågar man inte säga någonting, så sjukt fegt! Aja, idag så har jag varit i kungsbacka med min mamma köpte två plagg, 900:- fattingare men ack så mycket gladare ;D Sen så tog vi en varsin kaffe och efter det åkte vi hem. Supermysigt tack för allt mamma! :) Nu ska jag städa mitt rum lite sedan blir det idol och kungarna av tylösand. Ha det awesome.

PEACE

" people change and I know that nothing lasts forever "

I'm still alive but I'm barley breathing

Sitter i skolan just nu och väntar på att sista lektionen ska börja. Slutar kl 12.00 idag, hur skönt? Jävligt skönt om man frågar mig. Efter skolan så sla jag om mamma förmodligen dra till nått köpcenter där de har en av mina favorit affärer Zara. Sen ikväll blir det träning. Later!

PEACE


kärlek övervinner allt




Den här går runt på de flestas bloggar nu. Kan säga att jag har nog aldrig lipat så mycket! Somsagt kärlek övervinner allt, right?

PEACE

for once in my life let me get what i want


Hej på er!

Är helt död skulle helt seriöst kunna sova nu, nästan bud pårre assu. Aja, vad har hänt idag då. Hm jo, skola och sen stan en stund och sen blev det jobb. Fick med mig ett par jeans och en tröja men lägger upp bild på det imon :) Shiet säger jag bara jobbar ju som barnledare på TK, snacka om att man blir helt slut efter ett sånt pass med ungar som sätter sig på en och klänger. Men är det! Imorgon så blir det skola sen förmodligen stan, lite plugg och träning. Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och kolla på nån bra film! :)

PEACE


"För ett ögonblick fanns du där men jag visste att inget varar förevigt. Precis som alla sagor har sitt slut.."

i can't get you out of my mind




Idag har jag spelat en massa gitarr, gått en runda, kollat en massa på tv typ sweet 16 marathon och såklart mitt favortiprogram (haha bara jag som gillar ensam mamma söker?) sen så har jag lyssnat på en massa musik. Imon så är det skola och sen så ska jag jobba :) Nu ska jag faktiskt försöka leta fram nått som jag kan ha på mig imon så jag slipper stöka ner när jag entligen har typ kliniskt rent ;)

PEACE 


så awesome

Seriöst hur jävla bra får man vara. Typ hej jag heter nellie och jag är kär i dig!


i honestly belived in you


som så många gånger förr

Tjuballuu!

Kom nyss hem ifrån stan har haft en fin kväll med mina bästa vänner. puss pårree

"jag behöver inte en vid min sida för att vara lycklig, när jag har två"
cassandra och roxina, ni är fin fiiina


people searching to live a better life

Tjaaa!

Idag har jag varit jäkligt duktigt, gick upp vid 9 sen så drog jag och tränade vid 11 :) Nu ska jag vara ännu mera duktig och städa och sen åka och handla åt mamma. Ikväll så ska vi ha släktkalas för mig och felix eftersom vi har fyllt år, sen så blir det förmodligen pardeyy med cassandra och roxina! later dudes

PEACE

save me from this mess



2007 svarta hängslebyxor, överdriven sidbena och rosetter, de var tider asså.


Jag vill ha långt hår! Btw, de är en jävla fjortisfest vid mig folk skriker fucking hora till varandra, spyr och slåss moget verkligen. Jag vill faen sova!

sometimes the first thing you want never comes

Vissa dagar kan jag sakna tryggheten från gamla dagar men det finns ingen som kan få dom tillbaka ibland vill jag återvända. Man ser tiden är förbi, snart är det för sent, livet går fort och det är svårt att hänga med. Kanske fortfarande kommer försvinna i din blick drömma om den framtid som vi aldrig fick. Kanske var vår historia en fjärill på nål vacker att titta på men vingar som inte slår.


sitting, waiting, wishing



Såg ut som Edward i twilight nyss. Skulle smörja in mig med en body lotion och vad jag inte visste var att den var glittrig. Så de va ju ba att ställa sig i duschen igen x)

PEACE

some musik

ni har frågat efter musik så här har ni min lista ! :)


you make it real for me



haha min näsa ser weird ut pga av nån jävla skugga x)



Nu har jag kollat klart på idol och ska nog ta och krypa ner i sängen faktiskt. Imorgon böejar jag inte förrens 11.30 vilket är jäkligt gött och då blir det franska sen DANS! :D

PEACE

det går bra nu









Armbandet och ringen köptes igår :)





Just nu sitter jag och spelar gitarr, är på toppen humör idag har typ lärt mig tre nya låtar! :D Idag så har jag haft dans, teater och naturkunskap sen när jag kom hem kom pappa med en present till mig. Fick ett gitarrställ och ett as bra capo, tack pappa! :D


hoping that i'll find what i've been chasing

Hallojsan!

Kom hem för ett tag sedan. Slutade kl 12.00 idag föjävla skönt! Efteråt åkte jag, cassandra och lotta in till stan en stund. Fick med mig ett armband och en ring, lägger upp bild på det senare när min kamera har laddat klart ;) Nu måste jag verkligen städa, jag är så sjukt slarvig som slänger en massa kläder på golvet x)
Sen så ska jag plinga lite på gitarren och förbereda mig inför träningen ikväll. Jag och karin har nämligen bestämt att öka vikten på alla låtar, träningsvärk here i come typ ;) Hörs latero folket!

PEACE

"not ready to let go cause then i'll never know what i've could been missing"


why isn't my heart meant for you

Tjobaaa!

Har just kollat klart på idol sjukt kul. Borde nog duscha nu efter dagens träning, fyfaasen va jobbigt de va! Men istället för att duscha blev jag så jäkla inspererad av idol så var tvungen att plocka upp gitarren och spela och sjunga lite.

Lärde mig just dessa två låtarna. Totally awesome! :)



we'll never age again



Just chilling with my brillor ;D




Cassandra den fisen hade tur och van på andra försöket. Själv slösade jag nog 100:- och vann en liten gott och blandat påse, haha! aja man får hoppas på att jag har tur i kärlek ist ;D


Cassandra är söt och jag e mongo, har nog aldrig skrattat coh skrikit så mycket i lisebergsbanan någonsin! Jag fastnade med huvudet av g-kraften och kom inte upp x)





Hej hopp!

Denna dagen har varit paaain! Säger bara matte B är förjävligt ena stunden fattar man allt sen fattar man ingenting, gasch! Aja nu är det värsta av veckan över imon slutar jag typ 11? sen så på torsdag har jag typ teater, dans och nk och fredag har jag bara dans, så de e najs. Efter skolan åkte jag in till stan för jag skulle köpa ett par dansskor men såklart så var dem slut i mon storlek men som tur är så ska dem få in dem snart igen. Men jag fick iaf med mig två saker hem. En t-shirt och ett linne som jag kan ha att dansa i, alltid lika bra. Nu ska jag ta och göra mig i ordning sen blir det träning! :D

PEACE

liseberg

Hejsan allihopa!

Har haft en toppen födelsedag! Började med att cassandra kom och hämtade mig här hemma sedan tog hon mig till liseberg på en heldag, superkul! Så jäkla skönt att äntligen kunna säga att jag är 17. Nu ska jag kolla på film och försöka få tillbaks min röst efter allt skrikande.


"vad vet du om kärleken, förrän du förgäves hatat den? Och vad vet du om hur hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva?"

ta mig tillbaks!

Åh vad jag saknar thailand! Vill dit nu nu nu, sitta på sabay bar med johan och dricka en bacardi breezer känna lukten av alla vattenpipor och bara leva livet . Uppleva full moonpartyt med alla glada och fulla människor som dansade så svetten rann, fan va härligt vi hade det! En sak är säker jag ska dit igen!



jävligt gött att lämna snökaoset.



Mamma och pappa är kritvita och väntar på att få stiga på planet.



Första dagen i partaja (?)





påväg till paradiset koh chang med färjan.



Nån restaurang, sitter och väntar på maten.


Här hängde jag och johan typ varje kväll.



Vi red elefanter.



Skiiit fina solnedgångar!



Eldshower.



och ännu mer eldshower.



fin fina stranden

och så mycket mer.


flying high

Hej på er!

Kom just hem ifrån stan, skulle byta en tröja men nej nej var tydligen för längesedan jag köpte den. Imon så fyller jag år då ska jag tydligen bli kidnappad av cassandra. Jag ska ha bekväma kläder på mig, en extra tröja ifall jag blir blöt och vara klar 10.30. Känns som dethär kan vara vad som helst! Nu ska jag dra ut och springa.

PEACE

some answers

har du ngnsin haft ngn pojkvän eller liknande?

Japp, har haft tre seriösa förhållanden.

Hur länge varade ditt längsta förhållande?

Nästan nio månader.

Vad går du för linje?

Går Samhäll-konstnärligtskapande på sturegymnasiet.

Vilken/ vilka är din bästa vänner?

Cassandra, roxina och lotta.

Vad har du jobbat under sommaren?

Jag har jobbat som diskare på restaurng Punch i tylösand.

Vad handlar du mest dina kläder?

Är väldigt blandat allt, typ gina tricot, vila, MQ osv :)


Har länge har du dansat?

Har väl egentligen dansat hela mitt liv, men aldrig gått någon speciel danskurs så.

Vad har du för kamera?

En olympus E-420, systemkamera :)

Vad har du för planer efter gymnasiet?

Jag ska jobba ihop en massa pengar och sedan resa, kanske va au pair i nått spännande land och lite sånt.

Favoritplagg? Favoritfärg? Favorit band/artist?

Favoritplagg är min gröna jacka, favoritfärg är nog grönt eller rosa och favoritband har jag så många men coldplay är ett av dem banden som jag aldrig tröttnar på.

Hur mycket pengar spenderar du i månaden?

Det är väldigt olika, men mellan 500 - 2000 skulle jag nog tro.

är du kär eller gillar nån?
 
nae jag är inte kär. Gillar å gillar, vet faktiskt inte.

vad tycker du om din kropp är det något du skulle vilja ändra?

Jag tycker att jag har helt okej kropp, finns mycket jag skulle vilja ändra men jag försöker intala mig själv att jag duger som jag är och försöker ta hand om mig istället för att gå runt och må dåligt över att ha komplex.


är du noggrann med vad du äter?

Ja, oftast.

hoppas ni har fått svar på det ni ville :)

nobody can start a new begining

Tjabbaa!

Idag så åkte jag och pappa till elgiganten, för att endast köpa ett par nya högtalare till min dator men det slutade med en kaffekokare och en damsugare också. Pappa skylde på att han hade spenderbyxorna på sig. Sen gjorde vi pizza eftersom mamma är i stockholm och ingen pallde göra något svårlagat. Sedan kollade jag på fotboll med felix, hans kompis och pappa. Typ första gången jag verkligen kollade på en hel match x) Imon så ska jag in till stan och byta en tröja sen blir det nog träning och på kvällen hoppas jag på fest eftersom jag fyller år på söndag ;D

PEACE
                          

i'm done chasing my own dreams

Hej hopp!

Kom just hem ifrån skolan och stan. Har haft en awsome dag med massa dans, helt jävla slut nu och känner redan hur träningsvärken börjar komma. Nu ska jag förbereda pizzadeg för ikväll så ska det göras egen pizza! Fortsätt ställa så mycket frågor som möjligt så svarar jag senare idag eller imorgon! :)

PEACE

hold tight

Hej hopp!

Typ många inlägg idag haha men jag har inte gjort någonting mer än att sitta vid datorn de senaste 5 timmar.. Ehm ja, nu ska jag sova så bomba på med frågor så svarar jag imorgon eller på lördag :)

PEACE

waiting for your call





Asså nu har jag jätte ont i halsen, jag vill inte missa dansen och jag vill inte vara sjuk på min födelsedag som är på söndag. Jag har varit sjuk två år i rad på min födelsedag, första gången hade jag svinkoppor och andra gången hade jag halsfluss. This sucks! :(

PEACE

Ni frågar jag svarar

Har märkt att jag fått många nya besökare, så varför inte köra en frågestund! Fråga vad ni vill, va inte blyga ;)
Svarar när jag hinner :)


follow me and everything will be alright






shoppingen igår + en foundation (;



Tjaa!

Har just käkat, hungrig som jag vetti fan vad asså. Idag så hade jag först dans två och en halv timme, förjälva jobbigt. Körde först en dansuppvärmning sedan stryrka och stretch och sen så körde vi lite teknink och började på en ny koreografi, naajs! Älska älska älska dans! Aja nu ska jag ta det jäkligt lugnt har ont i halsen :( Ska typ spela gitarr och rita lite. Kanske lägger upp nån bild sen ;)

PEACE

kände mig svart

Hade inget att göra så tog fram papper och en penna, så blev en liten bild dock inte hel klar ännu. Grymt länge sedan jag ritade men ska nog ta tag i det igen, älskar att vara kreativ och skapa


one day to be comfused

Tjaa!

Idag så var iv lediga ifrån skolan, gött! Jag, lotta och cassandra bestämde oss för att käka frulle på espressohouse, så det gjorde vi. Efteråt gick vi i stan fick med mig två tröjor från mq och en ifrån monki även en ny foundation ifrån clinique. Men jag lägger upp bilder sen för jag måste städa, hehe ovanligt eller hur ;) jaja är man slarvig som mig så måste man städa varje dag, är typ pediant egentligen så trivs verkligen inte när det är stökigt. Iaf idag så ska jag ta och träna sen så ska jag hem och packa väskan för imon för då har jag dans på schemat, lööövleeey!

PEACE

" jag vill inte ta upp din tid om mina ord inte längre betyder nått"

RSS 2.0