something that's good for me


Har nog aldrig spelat så mycket kort som jag gjorde där.

Vi var på marknad nån dag, hittade inte ett skit. Mamma på bilden. :)

Vi var typ omringade utav öken.

Vattnet var nästan lika fint som i Thailand!





Hejsan!

Nu är jag hemma igen! Har verkligen haft det toppen och det har varit bra väder under hela resan. Vi bodde på en ö some heter Fuerteventura och tillhör Spanien, nära en stad som hette corraljo. Den bestod mest utav sand som hade kommit ifrån Sahara sen var det massor utav vulkaner och berg, även skit fint vatten. Kom hem i förrgår och igår hann jag både med en tur innom stan med cassandra sen blev det ett dubbelpass på TK, core och funk'n dance. Idag så ska det firas här hemma, min pappa har fyllt 50 och farmor har fyllt 80 så det blir födelsedagsfest här ikväll med en massa gäster. Så på schemat idag står städning, bakning och lite annat. Kanske hinner uppdatera lite senare.

PEACE

ESPANA HERE I COME!








Lite av det senaste som shoppats!


Imorgon åker jag till Spanien, wiihohoooo!! Har packat klart och shoppat allt jag behöver. Ha det förträffligt bra i kalla och äckliga Sverige!

the moon is dancing



Hejhopp!

Ligger nu tränad, nu solad och nu duschad i min säng. Skönt kan jag lova! Märkte att mitt piggment fortsätter hålla i sig så efter en solning så fick jag en jäkla rand och en snygg bränna på det. Tänkte att jag var tvungen att sola iaf en gång innan jag åker till Spaninen på torsdag så folk inte blir bländade! ;D
Imorgon så ska jag först gå i skolan sen slutar vi vid tolv ungefär och då ska jag om min mamma ta oss in mot staden och fixa det sista inför resan.

PEACE

cold

Jag vill göra min tatuering nu nu nu! Jag har bestämt ställe, bestämt text så nu är det bara att bara tjata på föräldrarna, jag och cassandra vill göra det tillsammans i maj. Vet att mamma läser min blogg, så snääääällllaaaa!!


the world spins madly on


I don't mind if you don't mind



Här sitter jag i min säng, kollar på film och nyser. Men det är på bättringsvägen iaf. Imon ska jag övningsköra, fotograferas, kanske träna och plugga.

PEACE

.

Måste bara säga, jag får dampet på folk som skryter!

sjuk

Hejsan!

Ligger invirad i en filt i soffan. Mår inte bra asså. Helgen kommer bestå utav plugg, packa osv. Så kommer nog inte uppdatera så mycket.

PEACE

veva

låter rubriken tala för sig själv, klicka här.


i got nothing but love for you

Hej!

Är sjukt trött, har ont i halsen, ont i kroppen, frossar, PALLAR INTE! Nej nej nej jag får absolut inte blir sjuk nu! Just nu ligger jag i min säng och försöker få ihop en bra film analys på engelska, går väl helt okej. Lite uppdate om gårdagen, först var jag hos doktorn och tog massa prover. Sen på kvällen var vi hemma hos ellis och käkade taccos och dampade oss en jävla massa, men kul va det!

Sharrrååå

hissar vs dissar



- Det går as kalas bra i skolan!
- Jag tränar regelbundet.
- Mina vänner är så himla fina.
- Vi ska åka till Spanien nästa torsdag!


- Jag
- har
- blivit
-blyg
- när
- det
-gäller
- "vissa"
- saker.


can you pick me up

Ditt hår, dina läppar, dina ögon, ditt allt, så perfekt.


close up



Typ första gången på evigheter jag lägger upp en outfitbild, inte världensbästa men får duga! Idag har jag så sjukt glad istället för att få ig på matteprovet så fick jag vg, första gången jag någonsin fått det på ett matteprov heeeelt överlycklig.

PEACE

someday

hollojsan!

Just nu sitter jag och kollar på Wallanderfilmen som går på 4:an. Är helt slut efter träningen, det var verkligen det jobbigaste passet på länge. Imorgon börjar jag inte förrens kl. 11.00 vilket är hur skönt som helst. Efter skolan så blir det jobb och kanske lite träning på det.

PEACE

"måste du vara så breathtaking jävla snygg?!"

Here's to the heartbreakers



Helluu!

Idag har jag övningskört, gick faktiskt sjukt bra körde på 90 väg och allt! Nu så ska jag slappa lite sen bär det av till träningen fast denna gången med cassandra som äntligen har skaffat kort på TK, awesome!

PEACE


 

 

 

 



hear me my darling

Hej på er!

Övningskörningen gick väl faktiskt ganska bra för att vara första gången förutom att jag fick kärringstopp tre gånger när jag skulle ut på huvudvägen med tre bilar bakom och istället för att blinka med blinkersen så blinkade jag med vindrutetorkaren hahah! Aja, nu ska jag nog sova snart asså! Imon blir det förmodligen träning och litem er övningskörning.

PEACE

övningsköraaaa

Hejsan!

Idag ska jag, nellie felicia viktoria albrektson sätta mig bakom ratten! Alltså jag, världens klumpigaste männsika.. herregud hoppas det är lite folk så jag inte kör över någon! Är så jävla rädd att när jag släpper kopplingen och trycker på gasen så kommer jag köra rakt in i en stolpe eller nått hahah! Aja vi hörs väl senare då, om jag inte har dött eller nått x)'

PEACE

i'll call you up baby

 

Håller på att spela denna låten på gitarr nu, alltså hur bra är den inte?!

you kissed away my problems




Hej!

Jag är verkligen jätte dålig på att lägga upp saker som jag shoppar men för en gångs skull så lägger jag upp en ifrån dagens shopping. Annars har jag inte gjort så mycket idag mer än dansat i skolan, som var lika kul och jobbigt som vanligt. Vi hör senare!

PEACE

let's get down tonight




sommaren 2008


lips of an angel


by me

Hejsan!

Har städat mitt rum så det är fint nu, har tänt massa ljus med kan nog inte bli mycket bättre. Sen är det ju helg imorgon med, hur awesome?! Idag har jag fikat med brudarna och kollat i en massa affärer, gaasch finns så mycket man vill ha! Imorgon så ska jag in till stan med mamma så blir förhoppningsvis lite shopping då, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Ha det great!

PEACE

"Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig"

home is wherever I'm with you



In my dreams we're running free, like it's only you and me

reality



jag tänker att en sak gör mig lycklig. men ändå så jag vågar inte, jag tvivlar. jag duger inte. för du är drömmen och jag är verkligenheten.

unreal


RSS 2.0