i'm still alive

Hejsan hoppsan !

Tro det eller ej men jag lever.Just nu sitter jag i sängen och johannes ligger här brevid och sover hahah. Får se hur jag ska väcka honom , vad säger ni om kissies gälla röst på högsta volym ?
Nä så taskig ska jag inte vara.

PEACE

-



en midsommar bild !

-



en midsommar bild !

Frösakull

hellojsan , saknat mig ? Klart att ni har ! :O

Igår kväll åkte jag hem till victor och träffade johannes och cassandra. De grillade och åt mat sedan kollade vi på film. Fast jag var tvungen att gå ganska tidigt eftersom jag skulle upp med tuppen idag. Vi tio skulle jag nämligen vara i frösakull.

Så idag åkte jag till frösakull (där jag har min stuga) skulle ha möte inför städningen ska nämligen jobba lite. Efter det så satt jag och bättrade på brännan lite. Sedan kom fanny och johannes ut , vi kollade på gymnastikensdag ,fikade och var ner på stranden. Sedan cyklade jag hem till fanny och hjälpte henne packa lite eftersom den jävlen åker till Grekland i natt. Förresten ikväll så flyttar jag ut till min stuga i fröskakull så det kommer tyvärr inte bli något bloggande.

Nu så ska jag fortsätta packa lite , ha det toppen bra ! Förresten har ni lagt märke till det underbara vädret , schteeek säger jag bara ! (H)

PEACE

...

Goddag på er alla !

Idag så mår man som man själv har förtjänat , är något trött eftersom jag kom hem vid halv fyra... Men dagen/kvällen var hyffasat bra tills det kom folk och förstörde och började mucka på folk. Nämner dock inga namn men de var förjävla dålig stil. Sedan så blev det mycket dans och bra musik. Hoppas ni alla hade det toppen kul , kommer lägga in lite bilder sen men eftersom fanny stod för fotandet igår så får hon skicka bilderna först. Idag så ser vädret inte så lovande ut så ska krypa ner under en varm filt och bara ta det lugnt.

PEACE

MIDSOMMAR






Hellojsan !

Midsommar idag, det gillar vi ! Det ska firas med dans runt midsommarstången , fixa midsommarkransar med bästa vännerna , fartfylld kväll med alla underbara människor ,massor utav musik , plocka blomor mitt i natten och lägga under huvudkudden .
Gud vad jag är peppad , vill redan sätta på mig klänningen och fixa allt ! :D
Nu ska jag sätta på massor utav sommar musik och städa lite ska även ladda kameran så den är med idag / ikväll.
Ha en toppen midsommar om jag inte hinner blogga mer.

PEACE

GRATIS GLASS !

I sommar så finns det en sak som man kan leva på och det är ju glass, så varför inte bli medlem på denna sidan och få gratis glass ?

http://www.sommarglass.com/?r=848


ett soligt ställe ..

nämen hallå !

Vad gör ni ? Själv sitter ja i soffan och kollar på TV . Är så sjukt trött så jag vet inte vad , men får väl hoppas att det ordnar sig. Förövrigt så mår jag toppen!
Har ni sett vädret ute , buhu jag vill ha sol om det blir såhär dåligt väder imorgon så vet jag inte vad jag gör. Idag så vet jag inte vad som händer , ska ringa fanny och cassandra sedan å se vad de har för planer. Just nu så hade jag bara velat ha ett flygplan som kunde flyga mig till något  varmt ställe.
Nu så väntar duschen.

PEACE

ge mig !

Är inne och kollar på nelly.com de har verkligen söta smycken kolla på dessa bara :


Förjävligt !

God eftermiddag !

Såg att mitt morgon inlägg inte hade laddats upp , hm konstigt men men nu är jag iaf tillbaks!
Idag så vaknade jag vid tio och nån timme senare åkte jag och mamma till stan för att lämmna tillbaks en kläning jag köpte igår som var trasig. 
I stan så hittade jag en ny klänning på MQ när vi skulle betala den så märkte jag något konstigt det var inte samma storlek som jag skulle ha och priset stämmde inte överänns med den klänningen som jag testade innan . Så jag sprang in i provrummet och provade samma klänning igen och när jag gjorde det såg jag att den var felmärkt , alltså storleken som stod i klänningen stämmde inte med den på prislappen.
Så jag gick tillbaks till kassan och skulle betala , då så sa hon i kassan att artikelnummret inte heller stämmde . Då var det någon jävel som hade bytat prislapp med en dyrare klänning och satt den på min. Jävla tattare som inte har råd att slösa 200 kr extra blir så jävla arg på sånt. Men tillslut fick jag iaf min klänning i rätt storlek och för rätt pris.



Dagens outfit

Tröja : Monki
Shorts : H&M
Strumpbyxor: H&M
Halsband : H&M

det blev mkt H&M idag x)

SHOPPING :



Halsband : H&M 129 :-



Klänning : M&Q märket heter PARIS KATE AND I



Baksidan (:

PEACE


örongodis !

Visst är jag fyndig . Som ni märker så gillar jag att lägga in videoinlägg , ni får säga till om det blir för mycket hahah !
Men ett tips The Frays nya album är förjävla bra , det måste ni köpa !


16 juni

Hejsan allihopa !

Nu är jag mycket trött och än en gång ligger jag med laptopen i sängen och tar det lugnt. Dagen har varit fullspäckad , det började me att fanny väckte mig kl fem och sa nu ska vi upp kolla så fint väder det är ! Fast när jag sa vad klockan va så gick hon och la sig igen. Sedan gick vi upp vid kvart över åtta och gick ut och fixade lite hos hästarna. Sedan så fixade vi oss för att cykla in till stan och möta cassandra på stan där vi skulle äta frukost på espressohouse, kan ju säga att jag höll på att spricka när jag gick där ifrån , haha !
Sedan fortsatte vi dagen med att gå runt på stan ,köpte en super fin klänning och ett halsband men självklart märker jag att den är sönder när jag kommer hem så det är bara att åka in och lämna tillbaks den.
Efter det cyklade jag och fanny hem , eftersom det var superfint väder så gick vi ut och la oss i solen direkt.
Så härligt !
Ikväll står springning på schemat , jag och fanny ska ta vår mil runda. Det är bara så skönt ! Efter det så vet jag inte vad som händer .

PEACE

onödigt inlägg

tjatja allihopa !

Vad gör ni ? Själv så ligger jag i min säng och lyssnar på musik . Igår så var vi hemma hos johannes och lagade mat och sånt , trevlans. Idags så har jag typ inte gjort så mycket mer än att sola och ha avslutning med barngruppen. Kvällensplaner är att träffa fanny och cassandra , sedan ska jag sova hos fanny. Nu ska jag fortsätta att ta det lugnt , simma lugnt !

PEACE


Sommarlov


Jag kom nyss på en sak jag har inte fattat att det är sommarlov ännu. Men de är ju förjävla gött ! Fast kommer nog sakna min klass lite särskillt de man har gått med sedan dagis. Ser fram emot gymnasiet det kommer bli sjukt kul och spännande , fast utan cassandra i min klass så vet jag inte vad jag hade gjort. För tillfället sitter jag med laptopen i knät och väntar på att min tjuriga mamma ska bli glad igen.
Dagen har spenderats hemma hos fanny , där solade vi och bakade. Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer ännu men nu när det är sommarlov så leker väl livet eller ?
Nä nu måste jag kila och duscha .

förresten jag älskar denna låten (:


PEACE


Underbart !

     

klicka på bilderna så blir de större (:

 

    





heejsan !

Har inte haft någon tid över till att blogga. Men har haft så sjukt kul.

Torsdag : Fixa i matsalen , hem duscha , cykla till cassandra och fixa sig med bästa ! , sedan skolaavslutning och efter det fest hemma hos max. Så sjukt underbar dag/kväll ! Vad skulle jag gjort utan mina underbara vänner , äslkar er till tusen.

Fredag : Åka till GBG med familjen. Gå på stan och shoppa , mamma är galen hennes favorit butik är Zara gissa hur länge vi var där inne jo 3 eller 4 timmar . Där dog jag . Hahah så säger hon att jag tar lång tid på mig när jag är en halvtimme i en affär. Efter vi hade shoppat så gick vi till vårt hotell och sedan blev det restaurange(?) , massor utav prat osv.

Lördag : Vakna. Äta frukost sedan åka till IKEA och sånt. Sedan bil hem.

Nu ska jag duscha !
Take care .

PEACE

ändrade planer ..

jag och fanny beslöt oss för att inte dra ut och springa. Vad är det här för väder , ska det inte  vara soligt och varmt det är ju juni ?! Hoppas verklingen på bättre väder imorgon då det är skolavslutning. Jaja nu ska jag ta och äta .

PEACE


nu , springa




hej hopp !

Efter skolan så tog jag bussen in till stan för att möta fanny , vi åt lunch på espressohouse sedan kollade vi runt lite. Sen så sjutsade fannys mamma hem oss. Nu så har jag legat ett bra tag i soffan så ska möta upp fanny om en kvart så ska vi dra ut och springa. Det finns seriöst inget skönare !
Nu får jag skynda mig. Take care.


PEACE

<3

Nu lyssnar jag på världens bästa låt .
Bli helt tokig så bra den är , KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK ! ♥


iris - goo goo dolls



Onsdag



Jeansleggings : vila
Tunika : Vila
Kavaj : ullared ?
Halsband : Bikbok
+ vita converse




Hejsan !

Nu är jag hemma ifrån skolan. Vi har typ inte gjort någonting idag mer än att städa ut skåpen och gå igenom vad som händer imorgon. Imorgon slipper vi hallägra, så sjukt skönt ! Fast jag kommer sakna min klass , vi får ha många klassfester ! Har inga planer för dagen , ska bara ta det lugnt kanske blir en spring runda sedan ska jag fixa massor inför imorgon . Får ha ett eget litet spa  här hemma med ansiktsmasker och hårinpackingar. Nu så ska jag dricka lite te.

PEACE

Tisdag




















bilderna är ifrån igår och är tagna av mig




Hejsan !

Vaksnade vid kvart över tio , gick upp och åt frukost. Sedan så duschade jag och fixade mig inför skolan. Cyklade till skolan vid kvart i ett. Vi hade det mysigt på svenskan med evelyn blev lite fika och sånt.
Efter skolan cyklade jag in till stan , gick runt överallt för att hitta lite saker till skolavslutningen. Så nu är jag äntligen klar med min outfit , blev riktigt nöjd faktiskt. Men lägger inte ut något på bloggen ännu det får bli en överraskning tills på torsdag. Nu så har jag ätit och testat kläderna så nu ska jag bara ta det lugnt hade jag tänkt. Ha det toppen !


PEACE


Man kan inte mer än älska er ..

Mer läsare , me like !

Just nu sitter jag i min säng. Det har varit en hel dag med 9D idag. Började dagen med att möta cassandra och casper sedan åkte vi och köpte mat så vi kunde grilla. Vi cyklade seriöst över en mil , tänk er att cykla ifrån mig som bor i karlstorp och sedan cykla till hagöcamping som ligger jämte motorvägen till laholm. Säger bara herregus vad vi har fått motion. Ska ladda upp massor utav bilder imorgon på mig och min underbara klass. Kommer sakna er till tusen ! Vi har lekt  lekar på stranden, grillat äcklig hotdog och hoppat studdsmatta. Efter det cyklade jag till Tk hade barnen sedan cyklade jag hem En timme efter jag kom hem så cyklade jag återigen , fast denna gång till jansabryggan där jag skulle möta klassen. Vi cyklade till en grillplats och tände oss en liten brasa. Det var sjukt mysigt man kan inte ha mer än roligt med våran klass.  Imorgon börjar vi  kl.13.00 ioch slutar kl.14.00 hur härligt är inte de ?
Ska börja min dag med en härlig promenad sedan skola , stan och springa , toppen !
Nu ska jag sova, ha de kung !


PEACE !

trött



Tack  cassandra fixade min blogg. Nu står sängen och väntar på mig , är sjukt trött efter en hel dag med promenad. Imorgon står utflyckt med klassen på schemat , vi ska till östrastranden och grilla och leka mm. Efter det ska jag till tk och ha brangympa. Förresten nu är det inte många dagar kvar tills vi slutar. Kan knappt fatta de , jäklar a kul vi ska ha i sommar brudar !

VECKANS PLANER :

♥ måndag : Grillning med klassen, barngympa , springa
♥ tisdag : Skola , stan, träffa farmor ?
♥ onsdag : Skola, kanske gbg och kolla studenten
♥ torsdag : Förbereda i skolansmatsal, hem och fixa sig med tjejerna , skolavslutning , avslutningsfest
♥ fredag : GBG med familjen , shoppa, shoppa, shoppa, sova på hotell
♥ lördag : ?
♥ söndag: ?




SOMMARENS PLANER :
♥  Cykelsemester
♥  Steka i tylösand
♥ Sova i stugan
♥  Festa
♥ Gothia
♥ Tälta
♥ och hur mycket mer som helst

SKIT OCKSÅ !

faaaaan faaaan faaaan jag har råkat förstöra min design :(
ska försöka fixa den så snabbt som möjligt ! Ni får stå ut så länge.

PEACE

BALEN !















Idag så vaknade jag vid halv tolv, gick upp och åt frukost sedan träffade jag Karin. Vi var ute och gick en promenad. En stund senare gick vi ut till tylösand för att se balen med Cassandra och Fanny. Alla var superfina , här är bara några kort av över de 100 stycken jag tog. När jag kom så satte jag miog vid min nya lapptopp och läste bloggar osv. Förresten om de är någon som vill ha balbilderna så kan ni bara maila [email protected]. :)
Nu ska jag kolla på någon mysig film. Ha det super !

PEACE


LÖRDAG !




Nu sitter jag och kollar på fotbollen. Förstår ni hur trött jag är , jag, fanny, paulina och cassandra sov över i paulinas stuga igår. Det var hur mysigt som helst , vi lagade mat , chillade med musik och var och köpte frallor på konditoriet.
Fanny och jag gjorde en del tabbar , hahah ! Vi mötte en as skön människa som var påväg hem ifrån stan, han var lagom packad. Så började fanny dra sina vitsar " varje dag är en fest" osv. Han : Det är helt rätt , det här ska jag komma ihåg. Vilken klok ung dam. HAHAHA !

Jag och fanny har inte sovit mycket inatt men fasen vad kul vi hade det. På morgonen så städade vi sedan cyklade vi hem. Idag har jag bara legat i min säng hela dagen och sovit . Ikväll så har min farfar och hans tjej varit här. Förresten om jag skriver konstigt så är det för att jag har min pappa jämte mig som skriker mer än någon annan, han är förbannad på fotbollen men han och mamma är snälla jag har fått en ny lapptopp idag sedan har jag fått 1000 kr med , wiiee ! Fast de fick jag av farafar och morfar. WE LIKE ! För på fredag ska jag till göteborg och shoppa. 
Nu så väntar jag på att fanny ska ringa , får se om vi ska hitta på något. Ja , nu är det fotbollen som gäller man får ju försöka ta sig igenom den här skit matchen.



PEACE

fredag


Fredag idag och jag är ju inte alls trött , hmf.. Vi var på Liseberg igår , det var skoj. Haha ni skulle varit med när ett par "babbar " stötte på mig och fanny , det slutade nästan med slagsmål. Sedan när johannes gick fram till dem och frågade vad de hade sagt blev de skit rädda och sprang till vakterna, haha. Sedan var vi hemma vid tolv så jag gick och la mig ganska sent.

Idag så har jag redan hunnit med att vara i skolan , hade slöjd i två timmar ( jag fick MGV ) och sedan så hade vi spanska men vi fick gå precis när vi börjat. Så jag gick hem till Cassandra och hämtade min cykel. Om en timme så ska jag dra till brottet för då så ska jag och matilda ha lektion för sexorna.

Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer ska nog träffa fanny och cassandra. Bilderna från liseberg får ni så fort cassandra och fanny har skickat dem till mig. Nu ska jag dra.

PEACE


ENJOY

hejsan allihopa !

Försökte skriva ett inlägg igår men datorn krånglade. Igår så var jag med fanny , vi hade en riktigt toppen bra dag ! Vi gick ner till stranden vid preem , satte oss och chillade och tog massor utav foton. Har tänkt att lägga upp en del. Efter några timmar där så åkte vi hem. Vid niotiden bestämde vi oss för att dra ut på en springtur som blev äldigt lång. Skulle gissa på 1,3 mil , puuh men skönt va de ! Bilderna var det ,  enjoy ! :D

    

 




 






 

 








RSS 2.0