NYÅR!



Nytt år och nya möjligheter, kommer bli en riktig pangkväll men nu måste jag börja förberada mig för Cassandra kommer hit redan klockan 14.30. Ha en toppen dag/kväll! :D



PEACE


päls




Hittade en fin fin mössa igår på dodici som jag fick av min pappa, jag är kär!


new years eve




Nu är det såhär att det är nyår imon och jag och cassandra satte ihop den ultimata partylistan igår, så nu är det dags att börja tagga till där bakom skärmarna!


the history books forgott about us

Imon ska jag till biblioteket, känner att jag måste börja läsa igen.

"Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket"

breath me




har shoppat en massor men tyvärr hinner jag inte lägga upp bilderna idag för nu ska jag hem till min fina vänn cassandra så det får duga med en bild på mig sålänge ;D

my hair



såhär ser mitt hår ut just nu, love it! Kvaliten på bilden suger dock så ni får se fler bilder någon annan dag ;D

PEACE


mellandagsrea

Idag har jag varit inne i stan som alla andra männsikor. HATAR REA! Nästan alla kläder är fula och alla människor bara trängs. Jag fick iaf med mig tv bh:ar och en topp så jag är nöjd. Nu ska jag fortsätta dega i soffan och sen blir det julmat för tredje dagen i rad, but i don't mind allt är så jäkla gott.. förutom sillen.

PEACE

my gifts



Veloursett ifrån gina tricot


Olika id-puder ifrån Make up store + foundationborste och kakiborste


3600 från släktingar + 1000 kr på mitt konto från mamma och pappa :D



två presentkort på 200kr var :D


parfym från Marc Jacobs



Fantasy parfym



två necessärer, punder, läppglans och rakblad



Presentkort på riktigt löshår som jag ska fixa på måndag hos frisören, det är färgat i min egna hårfärg och allt, TACK MAMMA OCH PAPPA! <3
+ massa choklad

GOD JUL ALLIHOPA!



song for no one

Tjaaa!

Har varit fullt upp hela dagen, så har inte hunnit att blogga eller något annat heller för den delen. Men nu så ska jag ge er musiktipsen som jag lovade! Det finns mer på lager så kanske lägger upp några fler ikväll! :)


the other side





mina snygga naglar som jag fixade i fredags, hemma!


Tjabba!

Idag har jag äntligen färgat bort mina hemska utväxt, blev skit nöjd nu är mitt hår guldblondt precis så som jag vill ha det. Efter jag hade färgat håret gick jag till min söta farmor och åt pannkakor. Nu ska jag städa sedan blir det träning. Senare ikväll kommer jag med lite musiktips så hang on! :)

PEACE

forever

oj vad dålig uppdatering! Kan bara skylla på att jag har jullov!! I helgen så blev det en riktig pangkväll med middag och allt sånt som hör till hemma hos Karin som fyllde 18, sen vidare till en förfest sen blev det Insomnia. Idag har jag träffat mina brudar Cassandra och Roxina, vi var i stan och gjorde julklappsleken. Med mig hem så fick jag shampo och balsam från Bobby och två stycken ansiktsmasker, toppen helt enkelt! Sen så har jag hunnit med att träna och imon så blir det stan igen, ska fixa de sista julklapparna :)

PEACE

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Har abolut ingen aning! De senaste åren har jag varit sjuk på min födelsedag.


i stuggle to get myself up again




Var rätt brun i sommar asså skulle nästan göra vad som helst för att gå vara så brun nu. Någon mer än jag som saknar sommaren?

Mina förhoppningar byggdes upp för att sedan raseras.


Dag 17 – Mitt favoritminne

Oj vilken svår! Ett av mina favoritminnen är nog när jag och mitt ex blev tillsammans faktiskt, jag svävade på moln i månader och levde på kärleken.


almost lovers




Denna köpte jag idag, dubbelring med svala! 69:-



Här är alla ringarna hon säljer! Klicka in här och beställ den/dem just du vill ha!

Hej!

Kom just hem ifrån en heldag i skolan och en sväng inom cassandras syster för att köpa mig en till ring. Är så himlans nöjd! Nu ska jag plugga inför ett matteprov som jag ska ha imorgon, sen efter det så kan jag äntligen ta det lugnt. Då har jag verkligen ingenting kvar i skolan. :)

PEACE

medan vi faller

Hej på er!

Tack för alla söta kommentarer jag har fått idag, blir så himla glad ni förgyller verkligen min dag! :) Imon så är det ju lucia, ska jag nog ta och öva in lite lucialåtar på guran och sjunga för mina kära familjemedlemmar. Sen blir det en skoldag där jag ska försöka trycka in alla jäkla matte formler x och y, k och m, linjära funktioner och allt sånt skit. Nu ska jag ta och gos ner mig i min 1.20 säng.

PEACE

paintings






Satt och ritade den översta bilden nyss, har aldrig ritat en man eller kille innan så blev faktiskt ganska nöjd :)

jag kommer alltid leta efter någon som dig



Hur snygg? Galet snygg!


Låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga, aldrig skall jag glömma dig


Dag 16 – Min första kyss

Den glömmer jag aldrig! Den första riktiga kyssen var i sjuan, då jag var tillsammans med min första riktiga pojkvän. Kommer ihåg att jag blev skit nervös för jag var inte alls säker på man skulle göra och var jätte rädd för att göra bort mig, HAHA! ;D Men sen kommer jag ihåg att han sa att jag var den bästa som han hade kysst då blev jag skitglad. Omg asså haha jaja, de var tider de då var allting som gällde kärlek jävligt enkelt. Men första kyssen var väldigt speciell.


Dag 15 – Mina drömmar

Mina drömmar är att gå ut gymnasiet med bra betyg så jag kan söka in på högskola så småning om i framtiden. När jag har gått ut gymnasiet så vill jag jobba och tjäna ihop en massa pengar till en resa runt om i Asien. Sen skulle jag även vilja vara au pair kanske i Frankrike eller London. Sen vill jag som sagt läsa på någon högskola/universitet till hälsopedagog, vill gärna jobba med något som har med hälsa och välmående och göra. Senare i livet vill man också hitta den perfekta mannen, få barn, ha ett bra jobb, bo i ett fint hus, ett fint bröllop och allt det där. Men man får helt enkelt ta en dag i taget och se vad som händer.

PEACE 

äntligen fredag!




Hejsan!

Nu är det äntligen fredag kväll och precis som alla andra så ska jag sitta bänkad framför tv:n och kolla på idol! Förrestan har ni hört det senaste skvallret om att Jay och Minnah är ett par? Vad tror ni? Jag tror att de är ett par och att det bara försöker mörka allting, de har ju erkännt att de båda är mer än vänner så vi får ju helt enkelt vänta och se om något framgår ikväll.

Idag så har jag iaf varit på PUMP, första pumppasset på tre månader ungefär så lär få en hel del träningsvärk imorgon. Sen så har jag fixat lite julgodis mitt favorit julgodis Rocky Road, galet gott!




tonight's gonna be a good night



JÄKLAR VAD SNYGG!! Funderar om jag ska beställa denna till nyår istället :$


Dag 14 - Vad jag hade på mig idag

Idag har jag haft på mig joggingbyxor och t-shirt. Inget som jag behöver visa upp precis x)

PEACE


tattoo







om åtta månader då blir du min.

ilandsproblem



Jag ska ha på mig denna klänningen på nyår, min fråga till er är ska man ha svarta eller hudfärgade stumpbyxor?


Dag 13 – Den här veckan

Måndag: Hm vad gjorde jag då? skola sen hem och ta det lugnt tror jag
Tisdag: skolan och träning
Onsdag: Ledig ifrån skolan, var med cassandra i stan
Torsdag(idag): Skola hem och spela gitarr, plugga
Fredag: Dans
Lördag: inget planerat
Söndag: Afro

Typ såhär har min vecka sett ut


there is a light that never goes out

Jag såg dig igår. Ditt hår var längre och jag kände inte riktigt igen dig men ändå såg jag att det var du. Det hade gått lång tid sedan jag sist såg och pratade med dig och jag funderade länge på om jag skulle vinka till dig. Jag följde dig hela vägen med min blick tills du tillslut korsade gatan och försvann runt hörnet. Jag undrade under en lång stund om du kanske sett mig och gick snabbt förbi mig för att ignorera mig, när alla mina tankar for runt i huvudet kände jag hur jag sakta tappade kontakten med verkligheten. Jag var inte längre på samma plats som för några sekunder sedan, jag var på någon annan plats där bara du och jag existerade. Men när en kvinna gick in i mig och bussen stod framför mig så känndes allt som vanligt igen, du var borta, du fanns inte, det var bara jag och alla andra männsikor som skulle på bussen.

Du försvann för längesedan men såfort du dyker upp kan jag inte låta bli att tänka på hur allt hade kunnat vara om det hade slutat annorlunda.


then comes the sun







Hejsan!

Idag så började jag dagen med ett body balance pass på gymmet. Sen så åkte jag in till stan med cassandra eftersom vi var lediga. Vi åt lunch på esperssohouse och gick runt och kollade lite. Fick med mig allt på sista bilden + en hel del julklappar som ni kan se. Nu ska jag laga mat sen storstäda mitt rum.

PEACE

Dag 12 – I min handväska



- mobil
- hörlurar
- plektrum
- busskort
- plånbok
- försvaretshudsavla
- smink
- nycklar
- parfym
- "tjejsaker"
- tom vattenflaska
- toffsar


it's not always rainbows and butterflies


känner igen mig så sjukt mycket i denna låten, alltid lika bra.

memories that remains


Dag 11 – Mina syskon



detta var den enda bilden jag hittade.. lite gammal men jaja

Jag har en lillebror som är 15 år gammal som heter Felix. Han är en jobbig och obstinat tonårsgrabb men vafasen det är ju helt normalt. Men han har sina sidor, ibland är han faktiskt världens bästa lillebror och även fast han är jobbig och kaxig ibland så älskar jag faktiskt honom och beundrar honom. Han är jätte duktig i skolan och i fotboll så jag är helt enkelt stolt över honom.


Dag 10 – Det här hade jag på mig idag






Något liknande dethär och massa smycken :)

appppppaaa

Blir så sjukt frustrerad! Har tappat mitt fritidskort och jag har letet igenom HELA mitt rum, rensat garderoben och allt. Fasen också, aja antar att jag får köpa ett nytt nu då..

can i be the one

tjabba!

Har inte gjort någonting idag typ, eller jo pluggat matte men sen har jag vara legat i sängen hela dagen. Rätt skönt med sånna dagar ibland men jag blev nyss taggad på en söndag liksom?! Sådär kul att det är måndag imon.. Men men nu ska jag ta och fixa mig inför sängen.

PEACE

you're amazing just the way you are




Igår så fick det här följa med hem och ett par svarta jeans eftersom jag råkade spräcka mina andra.. x)


Dag 9 – Min tro

Tro.. tro.. Ja, vad tror jag på? Min tro.

Jag känner att jag tror på ödet, jag tror på evig vänskap, jag tror att man aldrig kan hata någon man en gång älskat, jag tror på kärlek vid första ögonkastet, jag tror att det finns en mening med saker som händer, jag tror att man måste leva varje dag som om den vore den sista, jag tror att man ska uppskatta det man har och inte oroa sig för det man inte har. Jag tror att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad och jag tror på framtiden.

Men vilken tro är det då? 


Dag 8 – Ett ögonblick

Fattar inte riktigt hur man ska tolka detta men antar att det är ett ögonblick som man aldrig kommer glömma och som betyder något. Ett ögonblick och en känsla för mig som jag aldrig kommer glömma var den gången jag tävlade i Thailand, den känslan och det ögonblicket första gången man gick ut på mattan och körde sitt program var helt ofattbart. Det är något jag sällan kommer glömma och ett ögonblick som känns väldigt mäktigt för mig. Att vara fjorton år och få vara med om att tävla ungdoms OS i Bangkok är något av de största sakerna i mitt liv som jag har fått vara med om och något som jag faktiskt kan känna mig stolt över att jag faktiskt var en av de utvalda att få åka dit.

Men nu ska jag gosa ner mig under täcket innan jag somnar för imorgon väntar en heldag med plugg.

PEACE


we gotta let go

Hejsan!

Idag så har jag spenderat hela min dag med Karin. Först åkte jag in och klippte mig sen blev det lunch och lite shopping. Sedan hamnade vi hemma hos mig där vi fikade och gjorde en spellista med alla våra gamla hits som vi lyssnade på när vi var små, så himla mysigt! Ska lägga upp bilder sedan på allt jag shoppade. Men nu så ska jag se vad kvällen har att erbjuda.

PEACE


nothing compares to you

Gick inte så jäkla bra med den där listan jag la ut så tänkte ta igen dem dagarna jag missat här och nu, så fortsätter jag som vanligt sen (;

Dag 3 – Mina föräldrar

Mina föräldrar är dem bästa föräldrarna man kan ha. Dem finns alltid där för en och har verkligen gjort allt för att jag ska ha en bra uppväxt. Älskar dem till tusen.

Dag 4 – Det här åt jag idag

Jaha en så länge så ärre en skål special K till frukost och lite äcklig skolmat typ kyckling och ris.

Dag 5 – Vad är kärlek

För mig är kärlek så himla mycket. Kärlek är inte bara mellan två personer utan också mellan ens föräldarar, sykson osv. Jag tror att kärlek är stor, men inte fullt så stor som vi hoppas och vill att den ska vara. Vi behöver tro på kärleken, tro på att det finns något som är värt att kämpa och leva för. Av någon anledning har vi fått för oss att vi kan uppleva oss oövervinnliga, odödliga, starka och livskraftiga genom kärleken. Inget känns då omöjligt att uppnå och vi kan utföra oväntade saker. Är detta verkligen vad vi tror vad kärlek är eller är det mer ett dröm senarie? För samtidigt så vet vi att ingenting är så sårbart som kärleken. Kärleken hotas ständigt av svek, död, bedrägeri och lögn. Vilken definition man anser stämmer mest, beror helt på vad man själv upplevt.
Man kan säga att kärlek har många ansikten, frågan är bara hur man ska lyckas välja rätt.

Dag 6 – Min dag.

Min dag har varit rätt så ohändleserik än så länge. (kan man säga så?) Vaknade, gick till skolan, hade danslektion, åkte in till stan en sväng och sen åkte jag hem och ny sitter jag här typ.

Dag 7 – Min bästa vän

Alltså jag tycker det är jätte svårt att säga att man har en bästa vän. Man har ju vänner som är så olika och vet olika saker om en. Men jag måste nog ändå säga Cassandra för hon är den personen som vet absolut allt om mig och finns alltid där för mig, men även roxina är en av mina bästa vänner sen tycker jag min mamma ärm in bästa vän också.

PEACE

"ta hand om sig själv saker"



Ansiktsvård: Hyn är verkligen grunden till ett fint utseende enligt mig. Om du har en fin hy så bryr man sig nästan inte om att kolla på något annat en just det. Mitt bästa tips är Cliniques rengöringsprodukter, den passar för alla hudtyper och torkar verkligen inte ut huden. Jag har rätt känslig hy och gillar heller inte för feta krämer och denna är verkligen en återfuktande kräm som inte gör huden för fet eller torkar ut den. Den här 3- stegs serien finns på kicks och om man bara är sugen på att testa den innan man bestämmer sig om man vill lägga de pengarna det ändå kostar så kan man köpa en liten provserie först.

Smink: När det gäller smink är jag väldigt noga med att ha bra produkter. Det värsta jag vet är foundation som gör att ansiktet ser ut som det är insmetat med skokräm eller puder som ser ut som en torr kaka. Nae jag lägger gärna en extra hundralapp för att slippa gå runt och få dåligt samvete över att ha en dålig hy.


Id-puder är något som jag använder varje dag, rekomendationen i butiken är att det ska gälla i 3 månader jag säger att det kan räcka längre och kortare beroende på hur mycket man använder. Resultatet på huden blir väldigt bra man slipper ojämna kanter och framförallt det ser naturligt ut och det är inget som gör att det ser helt täckt ut, utan dina natuliga färger lyser igenom lite. Fråga också i butiken om vilken färg som passar just dig så lovar jag att du blir toppen nöjd.



Måste absolut rekomendera världens bästa ögonskuggor, köpte dessa i förra veckan och fy va snygga de är. Passar både till fest och vardags dessutom håller det hela dagen och priset är ju bara för bra för att vara sant.


Så himla bra mascara! Jag hatar korta ihopklumpade fransar, av denna får man långa,separerade fransar och en jäkla volym. Verkligen prisvärd och toppen bra! :)



Ibland när jag ser trött och hängig ut så brukar jag använda denna concealern. Den kommer ifrån H&M och duger alldeles utmärk om man inte känner för att lägga så mycket pengar på nått som man inte använder varje dag.



Likadant här, en ögonbryns penna är alltid bra att ha. Dock får man tänka på att hitta en som passar till ens hårfärg och/eller ens ögonbrynsfärg på H&M har de en jätte bra ögonbrynspenna som finns i några olika färger.



Världens bästa foundation någonsin? Ja verkligen! Den här är för dig som inte vill ha en för täckande foundation och som vill att den ska hålla hela dagen. Den är lätt och ger inga linje och räcker länge eftersom den är rätt dryg. Säger samma där, fråga i butiken vilken färg ni ska ha för linjer är det värsta som finns!

Hårvård: Håret är så himla viktigt att ta hand om, jag vet själv hur jobbigt det är att försöka lägga ifrån sig platttången, men sattsa istället på snygga flätor och frisyrer och bestäm att du bara får platta håret 2 gånger i veckan så kommer du märka en stor skillnad. Sen är det där med att gå till frisören, slitet hår gör bara att det blir tunnare och slitnare för varje dag. Klipp dig istället var tredje månad. Då sparar du 2cm i månaden på håret samtidigt som det ser friskt och välvårdat ut. Sen kan du alltid hjälpa håret lite på traven, hårkontroll är B-vitaminer som stärket håret och naglarna det finns att köpa på olika hälsobutiker.



Något som folk inte tänker på är att borsta håret. Att borsta håret gör att hårets natuliga oljor fördelas och du slipper få fett hår. Dessutom är den här borsten galet bra! Finns att köpa på kicks för just din hårtyp. Den hjälper dig att få ett glasigt hår och det blir superlent. Helt enkelt en superborste!



Den här oljan finns att köpa på HAIR en frisörsalong som finns här i Halmstad. Man tar en enkrona ungefär beroende på längden på håret i halvfuktigt hår. Sedan fönar man det om man vill eller låter det självtorka, den här oljan motverkar frissigt hår och den luktar super gott.



Det här en jätte bra produkt mot värmestylig. Finns inte så mycket mer att säga.


Sista tipset jag kan ge är en hårinpackning som fungerar jätte bra. Den "reparerar" slitet hår, eller jag skulle mer säga att den gör att håret blir väldigt mjukt samtidigt som det inte tynger ner det. Luktar gott och man behöver bara ha i det i en minut.

Hoppas ni har snappat upp något tips och om det är något ni undrar över så är det bara att kommentera.
PEACE


Hejsan! Dålig uppdatering, men håll utkik...

Hejsan! Dålig uppdatering, men håll utkik imon för då ger jag smink, hår och hudvårdstips :)


RSS 2.0