all that remains will be lost

öööh säger jag bara, mår skit! Sån huvudvärk att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Ett plus är att jag är ledig imon och ska äta frukost på stan med cassandra och lotta, gilla! Nae nu däckar jag i sängen.

PEACE

wish i didn't need you this much



Hejsan!

Började dagen med en promenad på gallberget med klassen sedan hade vi lektioner som vanligt. Efter skolan åkte jag och cassandra in till stan. Behövde nämligen köpa ett par nya svarta jeans eftersom jag råkade ta sönder mina andra. Så jag kom hem med ett par jeans och lite hudvårdsprodukter. Nu är jag så trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till dessutom känner jag att jag har nån infektion eller virus pågång i kroppen, inte alls kul! :(
Nu ska jag städa mitt rum som ser förjävligt ut och sedan däcka i sängen.

PEACE

" I hate myself for the way I feel about you everytime, I've had enough. I'm sick of wishing he were here around me everyday, every night, it's way to much."


tell him what i thought would be impossible




Hallu!

Är sjukt seg idag har legat i soffan hela dagen och kollat på film. Snart ska jag göra mig i ordning för ikväll blir det restaurang och bio med diskgänget! Passar mig alldeles utmärkt seg som jag är.

PEACE


to much is never enough

Åååååh jag vill verkligen, verkligen, verkligen sova nu! Men icke mina föräldrar har kräftskiva och jävligt hög musik så nänä inte får jag sova inte.

har en främling på min loftsäng duuduuppduuu

¨

duudupduu!

Vaken om natten och drömmer på dagen



Har varit fullt upp här hemma hela dagen, mina föräldrar ska ha kräftskiva ikväll så har hjälpt min mamma att fixa massa mat och bakat osv. Än så länge har jag inga planer för kvällen. Men nu ska jag iaf duscha och göra mig i ordning.

PEACE


"Du är inte en i mängden men jag är en utav dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden"


if you fall i fall harder



såhär ser jag ut idag




Tjaaa!

Kom nyss hem ifrån stan med min schygge vän plönehönan. Hittade inte någonting utan fick bli en present till min bror som fyller år på onsdag. Dagen har varit sjukt chill först franska som konsigt nog gick jäkligt bra, sedan hade jag dans. Var gaaaaaalet kul, körde afrodance och satte ihop en egen koreografi. Ikväll så ska jag nog bara vara hemma eftersom jag inte varit hemma på hur många helger som helst.

PEACE

Varför ska det alltid vara jag som ska ta tag i allt, denna gången är det fan inte upp till mig. Är så sjukt trött på att det alltid ska vara jag. Det är alltid två eller hur?

a part of my soul wants to be were you are

Hejsan hoppsan!

Sitter just nu i skolan och skriver mitt svenska arbete. Fick världens konstigaste uppgift ska skriva om en kvinna vid namn Ulrika som är 56 år, hennes hemlighet är att hon aldrig har skrivit ett brev, hor bor i storstan och bär runt på ett förstoringsglas. Det här är nog det svåraste jag har varit tvungen att skriva om någonsin!

Här är ett litet utdrag ur det jag skrivit:

"Ulrika satt i sin etta på östermalm och bläddrade i dagens exemplar utav Aftonbladet. Utanför fönster var himlen täckt utav grå moln, regnets droppar smattrade på fönsterrutan och löven singlade sakta ned från trädkronorna. Det var tydliga tecken på att hösten nu hade kommit. Hon levde själv, hade inga barn, jobbade som insektsupptäckare och var 56 år fyllda."

ni fattar själva hur svårt det är?!

PEACE


time heals nothing


En liten del av det senaste jag shoppat!
 








PEACE


i used to run away but i think i'm here to stay

Imon så ärre skola igen och dans står på schemat, älskar dans! Har typ dansat hela mitt liv och jag tycker det är sjukt kul. Man får liksom ut så mycket utav det man kan förmedla budskap, man lär känna sin kropp, man får grym kroppskontroll och man kan inte bara mer än älska det! Åhhh jag e så sjukt glad! Jag kommer ha dans två gånger i veckan, nu börjar min linje bli förjävla rolig det är detta man har längtat efter. Men vi alla måste vi upp ett varsitt solo och jag tänkte att det är lika bra att börja leta musik och sånt så fort som möjligt så det håller jag på med just nu. Kommer bli gaaaalet kul!

PEACE

i couldn't let it pass

asså förlåt för jag inte höll mitt löfte om att ladda upp bilder men min kamerasaldd är på vifft. Kan glädje er med att jag har ett litet musiktips istället!:) Dock gör den här killen bara deppmusik, men det är sjukt bra sådan! (:





PEACE

you're like a book of poetry

Hellu!

Nelliebanan här höhö! Har inget roligt för mig.. måste plugga franska. Dagen har varit tråkig förutom att jag fikade med en mycket fin vän på espressohouse annars somsagt tråkig. Fasiken var positiv jag är eller hur?

PEACE


some say we never meant to grow up I'm sure they never knew enough




Tjosaan!

Slutade 12.20 idag, gött assu! Idag ska jag och mamma förhoppningavis in till stan och kolla på lite inredningssaker seda ska jag träna body pump. Kan meddela om ni någon gång är ute efter extrem träningsvärk så gå på body pump, man kan typ inte röra sig på tre dagar ;D

PEACE

ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på

Hejsan!

Från och med imorgon så ska jag börja lägga upp bilder från shopping, outfits mm. Duktigt va? Idag har jag varit i skolan, failade totalt i morse då jag råkade komma en timme förtidigt till skolan missade en timmes extra sovtimme, illa! Sen hade jag historia och svenska efter det tog jag bussen hem. Sedan bytade jag om snabbt och åkte till tk för möte och träning. Nu sitter jag här nyduschad och är riktigt trött, tur att jag slutar 12.10 imon. Planerna för morgondagen är skola sen träning.

PEACE


Om du aldrig provat hur kan du då vara säker?



Het, hetare, Oskar Linnros?

Just nu sitter jag i min säng med tända ljus och kollar på sagon om ringen. Kom nyss hem ifrån en magisk kväll med Cassandra, kollade på Oskar Linnros kan fasiken inte bli mycket bättre. Imorgon så ska jag nog träna sedan blir det kanske en sväng in till stan och på kvällen blirre fest med gött umgänge! Nu ska jag fortsätta kolla på film tills jag somnar.

PEACE


från och med du.

Heejsan!

Just nu gör jag inte så mycket, ligger i sängen och kollar på parentshood. Idag så hade vi en lektion som började 14.40 sedan slutade vi 16.10, sjukt onödig skoldag helt enkelt. Efter skolan gick jag roxina och cassandra in till stan jag köpte på mig en jäklans massa underkläder. Sedan så åkte jag hem, när jag kom hem insåg jag att jag hade glömt nycklarna. Jäkla klant man är men det värsta va att jag var galet hungrig eftersom jag bara hade ätit frukost så fick slänga i mig mat sen när jag kom hem. Efter det så lärde jag mig spla en ny låt. Öppnade precis min lönespec, najsigt värre med lön kan jag lova! Imon blir det först skola, ska ha franska och dans ;D Sen så ska jag träna dans och efter det ska jag och cassandra se oskar linnros! :D

PEACE


i'm sure i've learned my lesson

Allting löser sig man vet inte bara hur eller när.


we just gotta spend a little time






Tjosan!

Idag vakande jag typ vid ett, vilket jävla helvete jag hade igår eller?! Jobbade nämligen på en restaurang som heter Salt och var där till halv två på natten, snacka om att jag var död när jag kom hem. Idag så ska jag städa hela mitt rum ser seriöst förjävligt ut sen ska jag ba ta det lugnt de e ju skola imon :( Fy va jag inte vill, eller jag vill men ändå inte. Jag vill kunna vara fri och göra vad jag vill man kommer längta till varje helg. Jag vill slippa plugga men de ska bli skönt att komma tillbaks till rutinerna och få ha sina individuela val. Känner att detta året kommer bli sjukt mycket roligare än förra, slippa vara minst få ha dem ämnena som man har valt och tycker är roliga. Kommer bli så himla kul att ha dans och musik igen. Sen så kommer jag få träffa mina två underbara vänner roxina och cassandra varje dag med. Känner på mig att de kommer bli galet bra!

PEACE


Whats the point of doing anything? If you never notice, I wouldn't sit and wait for you again.


you've got to realise that it's real

Idag har jag inte gjort mycket asså och det lär jag inte göra ikväll heller men de är nog bäst så.

It's better to know and be disappointed, than to not know and always wonder..

Life isn't about waiting for the storm to pass it's about learn to dance in the rain

det finns bara en


i'll be you commander


what goes around comes around

Hej på er!

Vakande för typ två timmar sedan och lagom seg. Hade sjukt svårt att somna igår, somnade nog inte förrens 3 halv 4! Gårdagen var supermysig först så var jag i stan med cassandra gjorde ett kontoutdrag och såg att jag hade närmare 8000 på mitt konto, man kan ju inte bli annat än glad! Så det blev en hel del shopping för mig, bla. ett par nya höstboots. På kvällen var jag, adde och adam hemma hos cassandra, vi kollade på nån äcklig skräckis sedan så började det regna och åska jätte mycket så jag fick låna en regnjacka och addes cykel för att ta mig hem. Kan meddela att jag kunde vrida ur en jäkla massa vatten ur mina joggingbyxor. Idag så blir det först dansträning sedan fest, en toppen dag enligt mig! Nä nu ska jag ta fram min gitarr och spela lite.

PEACE

flyger iväg som ett pappersflygplan





två bilder ifrån en fest för nån vecka sedan


Tjabba!

Idag så har jag först varit ute och ätit med min bror sedan gick vi till min söta farmor och fikade. Nu så är jag hemma igen och ska snart dra iväg för att träna. Kvällen har väl inte så mycket att bjuda på, får helt enkelt ta de som det kommer.

walking on a dream



Nu har jag jobbat klart för denna sommaren, går inte beskriva hur skönt det känns. Nu ska jag sova och förhoppningsvis drömma en massa fin fina drömmar.

PEACE

puss pårre

En gitarr, en kopp te, musik, nystädat rum. Naaaajs! PEACE

nothing lasts forever and we both know hearts can change



tjabba!

Sitter och spelar gitarr just nu, om några timmar ska jag ta mig till jobbet. Har bara idag och imorgon kvar sedan är jag ledig!! Det har inte hänt så mkt i helgen, i fredags så var vi ute och festade och igår så tog jag det bara lugnt. Nu ska jag kolla på en film.

PEACE

maybe i don't see it the way you do

worry less
smile more
accept criticism
take responsibility
listen & love
don't hate
embrace change
feel good anyway

inget kan stoppa mig nu




Tror jag har missat att berätta att jag spelar gitarr och har köpt mig en. Dock är det inte min gitarr på bilden ;)



is it worth suffering for?

ett enda ord räcker gott och väl för att göra mig lycklig.. iaf för stunden.

nothing really last forever

I'll always keep you inside
You healed my heart and my life
You know i tried


when we are two, we are eternal

Om jag inte övertalar min föräldrar om att jag ska få en tatuering när jag fyller sjutton tänker jag ha en bokad tid till dagen efter jag fyllt arton. Jag velar melan dessa tre citaten, vilket tycker ni?

Wake at dawn with a winged heart and give thanks for another day of loving.
Life is what you make it.
Live as thought heaven is on earth.

PEACE

RSS 2.0