BLOGGEN ÄR UNDER UPPBYGGNAD!

-


tatuering

Satt och ritade lite innan och kom på en idé , jag vill nämligen ha en tatuering och skulle vilja ha med både en rosett och tro,hopp och kärlek. Såklart så är detta bara en liten mall men visst hade den varit fin ? (:



tryck på bilden (:

Hejsan hoppsan!

Solen skiner ute och jag likaså hade tänkt att ta mig en lång promenad och städa rummet sedan blir det roligheter ikväll. Ha en sjukt bra dag ! :)

ett nytt kapitel

Sorry att bloggen har varit otroligt tråkig . Idag tar jag nya tag mot ett nytt kapitel i mitt liv och jag har redan fått en väldigt bra start. Har nämligen fått sommarjobb så bättre än så kan det nog inte bli. Jag har även fått bra betyg på saker jag har gjort i skolan och hittat ett par väldigt fina jeans. Hur bra?
Nu ska jag hoppa in i duschen efter en jobbig springrunda. Ha det så sjukt bra!



PEACE

en fruktansvärt fin låt, stämmer precis överens med hur jag känner..

Den här går ut till en kille som jag älskar utav hela mitt hjärta, och hela min själ.
Det har varit lite struligt mellan oss, jag vet inte riktigt vad jag ska säga,
jag låter låten tala för sig själv! Du anar inte hur mycket jag gråtit över det här,
du anar inte hur ont det gör i hjärtat, jag börjar gråta nu som en jävla fjant.
Lyssna bara på versen okej ?! Vi pratar inte om det hära efter, eller nått sånt,
jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig.  

Goda dagar drar förbi men minnena förblir , de vi två hade var egentligen unikt,
men allt som har sin början brukar ha sitt slut. Kämpade länge men tappade 
mitt sista krut, de hugger i hjärtat gjorde jag de rätta ? eller agerade jag i studens hetta, så säg mig vars står vi nu om 10 år ? oroande i mitt bröst, snälla jag finns här , kom förlite tröst , jag älskar dig, och lämnar dig aldrig, jag skiter i allting, utan dig så existerar jag inte, du är skälet till att jag lever denna vinter, du är min andra halva som jag vägrar tappa, kommer du ihåg hur vi skratta ? sommaren 2009 , kan ni fatta, jag hittade min soulmate, mitt hjärta, min styrka. Utan dig så kommer jag aldrig få lycka, jag lovar dig med hela mitt hjärta och själ. Jag ångrar varenda ett av våra gräl , jag svär jag har slutat att inhalera träd, Allt jag vill höra är att du kommer tillbaks , aldrig ge upp fast den smärtan är
tung. Allt går i motvind , tårarna rinner ner för min kind varje gång jag blir påmind. Låt mig få hjälpa dig, låt mig få finnas där, stäng inte ut mig från smärtan du bär, gråten i min hals, ta min hand , bjuder upp till dans, Utan dig har jag faktiskt
inte en chans .. Plattan läggs ner och jag blundar och ber , att du ska komma hit och bara le , jag älskar dig kan du inte bara se de, du är allt och så fruktansvärt mycket
mer än bara de. Jag älskar dig, vi ses snart. Du ge inte upp hoppet, jag finns här för dig, kommer aldrig att lämna dig! vad du än säger! vi ses snart.... Jag älskar dig!



KENT

Suttit isolerad och lyssnat på kent två dagar i rad. Mitt huvud känns lika tungt som en fotboll gjord av bly, näsan rinner hela tiden och jag är allmänt matt. Så idag ska jag tillbringa dagen i mitt rum med nerdragna persiener, kent och näsdukar. Kul liv!

i just wanna scream !




..

So many times I'd tried
To be much more than who I am
And if I let you down I will follow you 'round until you understand

I miss you <3




RSS 2.0